Iva Grgurić domaća je javnost upoznala u rijalitiju “Zadruga”, u kojem je zauzela prvo mjesto i dobila glavnu nagradu, privukavši široku pažnju svojom vezom sa bogatim hrvatskim biznismenom, a pored sebe kaže da živi u “zlatnog kaveza”.

Nedavno je bila u centru pažnje zbog raskida sa beogradskim biznismenom Nemanjom Petoševićem, a sada ističe da više ne planira da učestvuje u rijaliti programima i da je njen glavni izvor prihoda na društvenim mrežama Oglašavanje na društvenim mrežama, priznala je i sama da ju je prevarila određena žena.

„Sada je situacija teža, svu ušteđevinu koju sam gomilao sam uložio u posao, a žena me prevarila, o čemu ću kasnije. Gotovo je.“, dobio sam iz te situacije.” Teško je povjerovati, ali kada je žena sposobna i ambiciozna, može se izvući iz svake situacije. Pa sam sjela i pomislila, OK, sada kada sam izgubila većinu novca, imat ću malo poteškoća da se izvučem, ali našla sam rješenje”, rekla je. Eva otkriva da je pronašla brz način da ponovo zaradi.

“Smislio sam plan da vratim novac u roku od dva mjeseca. Bilo da sam u ljubavi ili na poslu, uvijek moram imati plan B”, rekao je bivši član Hype zadruge koji je tražio da ostane neimenovan. Gospođice”, ali nije želela da otkrije koliko joj je novca ostalo.

Oglasi - Advertisement