Pevačica Vera Matović je posle poslednje epizode “Magazin Ina” kritikovala izgled Lune Đogani, koja je tek rodila dete, a na društvenim mrežama je krenula bura komentara.

Luna je drugu ćerku sa suprugom Markom Mirkovićem rodila u oktobru prošle godine, ali je uprkos komentaru Sanje Marinković da je savet Vere Matović da Luna “treba smršaviti” bio prestrog, ali je nastavila da kritikuje. Pevačica je rekla da je “morala da smrša kako je muž ne bi napustio”, a mnogi korisnici interneta osudili su Verine komentare i postupke.

Međutim, Vera sada tvrdi da nije uvredila Đoganijevu:

“Poenta je u tome da nisam nimalo povredio Lunu. Hteo sam da joj dam savet, jer da ne pazi na svoje replike, možda bi pevala Marku, sunje li ti zarko. U emisiji, Prokomentarisala sam globalno, nisu svi Muškarci ovakvi, nekima ne smeta, ali većina svijeta je ovakva. Ona sigurno nije bila uvrijeđena mojim prijedlogom, ali je “pretjerano u medijima zarad komentara. ” O Luni nema šta da se kaže ili piše – objasnila je.

 

Evo šta je Vera rekla Luni:

“Ovako me niko neće kriviti, niko se neće ljutiti, niko me neće pogrešno razumeti… Muškarci ne vole da pored sebe vide ženu od 100 kilograma, to je sigurno! Da spavam sa njom, ženom mora se dobro brinuti o njoj.” Prva je ona sama. Ako se ti udaješ iz ljubavi, kao što se i ja udajem…imam dvoje dece! Niko mi ne može reći: “ne može”, pa može! Evo, Luna još ima vremena da preuzme odgovornost…ne može sama sebi. Ima još malo da smrša…” rekla je Vera, dok se Luna smejala, pa se oglasila voditeljka Sanja Marinković:

“To kažem da je Marko ne ostavi! E, onda je zapjevala: “Oj Marko, Marko, sunce ti sija. “Ne može da pusti, ni slučajno! Svaki muškarac to zna! O čemu pričaš ovde? Brak, kad sam ja u braku više od pedeset godina. Luna i Marko treba da poštuju Veru Matović i Radu Mira Matovića, mog muža Danas nećemo doživjeti ovako nešto, ne, ne”, rekao je Matovich, nakon čega je u studiju zavladao trenutak tišine.

 

Oglasi - Advertisement