Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na estradi, iako ima 50 godina i iza nje dve ćerke. Kako je rekao čuveni dr Venc: „Ti si žena, možeš sve!“ Ali kako?

Plavokosa devojka iz Atine, Srbija, uprkos svakodnevnim obavezama i poslu, stalno vodi računa o svom izgledu. Redovno trenira i mnogo puta je otkrila šta jede. Ukratko, slijedi plan koji tačno precizira šta smije, a šta ne smije jesti. Osim toga, evo jednog važnog savjeta koji će joj pomoći da se odupre slatkišima i nezdravim šećerima.

„Prvih šest dana u sedmici jedem sve od salata do mesa, a sedmi dan, za doručak i ručak, jedem namirnice sa ‘posne liste’ poput testenina, krompira i pirinča. Bez slatkiša… …Ako želim desert, poješću kašiku meda ili ceo kolačić. Posle sedmog dana sve počinje od nule i tako dok se ne postigne željeni rezultat”, rekla je Nataša ranije za Kariju. ni u čemu ne bi bila uspješna bez obuke.

Osim toga, ranije je u časopisu Helioo otkrila savjet za izbjegavanje slatkiša:

“Zavaravala sam se… Iza gladi ili žudnje za nečim slatkim često stoji žeđ. Voda je uvek dobar način da se zadovolji trenutna žudnja”, kaže pevačica koja već godinama praktikuje ovaj trik.

Oglasi - Advertisement