Božić je najradosniji hrišćanski praznik i danas se slavi širom sveta. Novak Đoković je dan proslavio i u dalekoj Australiji, gde se priprema za svoj prvi grend slem u sezoni. Svoju vijest objavio je na društvenim mrežama i poželio svima sretan praznik. Napisao je poruku ćirilicom.

“Bog blagoslovio. Hristos se rodi. Srećan Božić”, poručio je Đoković. Objava je za samo deset minuta dobila više od 25.000 “lajkova”, a komentari su odmah počeli da pristižu. Uzvratile su čestitke i dobre želje, a srpskom asu su poželeli šansu da podigne trofej na predstojećem prvenstvu u Melburnu.

Nakon što je eliminisan sa Junajted kupa u Pertu, Đoković je odmah otišao u Melburn i polako počeo da se priprema za početak takmičenja. Ono što sve brine je povreda ručnog zgloba koju je zadobio dok je bio u Perthu, a koja ga je spriječila da iznese na svom maksimalnom nivou.

Svi se nadaju da njegova povreda nije ozbiljna i da može biti spreman da konkuriše za svoj 25. Grand Slam trofej. Podsjetimo, Rafa Nadal se povukao sa turnira zbog problema sa povredom i vratit će se u Španiju. Što se tiče žrebanja, Srbija će biti objavljena 11. januara.

Oglasi - Advertisement