Zaštitno lice MSC-a, Neymar, talentirani igrač Al-Hilala, trenutno se oporavlja od ozbiljne ozljede križnih ligamenata koljena koja se dogodila tijekom kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2026. između Brazila i Urugvaja. Unatoč ovom neuspjehu, MSC nastavlja dominirati industrijom komercijalnih krstarenja, nudeći nezaboravna putovanja na egzotične lokacije diljem svijeta.

Neymar, koji je nedavno podijelio videosnimke svog oporavka od ozbiljne ozljede koljena, sada je pristao biti promotivno lice za tri tematske zabave na kruzeru, naime bijele zabave, maskenbal i tropski ples. U zamjenu za njegovo prisustvo na ovim luksuznim događajima, Neymar će biti velikodušno nagrađen.

Tijekom trodnevne obalne plovidbe Brazilom, sretnici koji su uspjeli osigurati ulaznice za privatno iskustvo na vodi bili su oduševljeni prisutnošću samog Neymara Juniora, koji ih je pratio u VIP apartmanu uz svoju obitelj i prijatelje.

Kako je izvijestio Mirror, Carlos Alberto Mota Candreva, koji je bio među prisutnima, navodno je pao s 18-katnice MSC Preziosa tijekom ranih jutarnjih sati u subotu (30. prosinca).

Tijekom putovanja brodom u Angra dos Reis, koji se nalazi zapadno od Rio de Janeira, prijavljen je nestanak Carlosa, 32-godišnjaka. Na putovanju ga je pratila Vitória Bárbara Momenso, s kojom je imao povremenu ljubavnu vezu koja je trajala otprilike dvije godine.

Prema Bárbari, par se žestoko posvađao dok je bio na brodu, što je na kraju dovelo do toga da je njezin partner neočekivano skočio u more. Bárbara je rekla da nema namjeru ganjati ga jer se incident brzo odvijao. Opisala je svoje tadašnje duševno stanje, navodeći da je bila u stanju šoka i da se nije mogla pomaknuti. Nakon liječničke pomoći brodskih liječnika, Bárbara je sljedećeg dana napustila krstarenje i dala izjavu vlastima.

Carlos, programer zaposlen u banci i honorarni DJ u São Paulu, pokazao je svoje raznolike talente kroz svoje dvije objavljene knjige poezije i svoj YouTube kanal, gdje je ponudio pronicljive komentare o suvremenim problemima. Od sada, Carlos ima impresivnih 16.300 pratilaca na Instagramu.

Oglasi - Advertisement