Po dolasku iz Pariza, zapaženog pjevača Darka Filipovića dočekali smo na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, gdje smo imali priliku razgovarati s njim.

U razgovoru sa Aleksandrom Prijović, Darko je u razgovoru za „Blic“ prvi put progovorio o svom radu. Kratko se dotaknuo i svog 12 godina dugog braka s Jasmine te njihovog razvoda koji je uslijedio.

Trenutno se osjećam izuzetno iscrpljeno. Nisam mogao spavati puna dva dana, točnije, uspio sam odspavati tek pet i pol sati. Pokazalo se da je teško jer kad sam neispavan, ne mogu pjevati. Ipak, pjevala sam na proslavi svog 18. rođendana i bilo je to nevjerojatno iskustvo. To su fantastični ljudi s kojima sam imao zadovoljstvo pjevati u nekoliko navrata i uvijek nam je lijepo zajedno. Nažalost, morao sam otići ranije zbog prethodnih obveza. Darko je u razgovoru za “Blic” naveo i da svojim saradnicima daje bakšiš, a iznosi variraju s vremena na vrijeme.
Tijekom intervjua razgovaralo se i o našoj pjevačici Aleksandri Prijović, koja je komentirala svoj uspjeh.

“Ona je po meni najbolja”, rekao je govoreći o Aleksandri. “Prvi put sam je otkrio kada je dijelila svoje videozapise na platformama društvenih medija kao što su Instagram i YouTube. Već tada sam mogao reći da je sposobna postići velike stvari.
Nakon podužeg ćutanja na tu temu, Darko se na kraju osvrnuo na temu razvoda, koja do sada nije bila pominjana.

Glazbenik je za “Blic” ispričao da muzika nije lijek za njegove lične probleme. Nema želju raspravljati o svom privatnom životu, a ovo je posljednja riječ o tome. Umjesto toga, radije bi krenuo naprijed. Ipak, ostaje otvoren za mogućnost novih ljubavnih veza.
Bitno je napomenuti da je Darko nedavno u javnosti iznio frapantne tvrdnje o svojoj bivšoj supruzi.

„Nemam reči da odgovorim na sve što je rekla. Bolje bi bilo da je rekla istinu, a ne da kroji izjavu po svom ukusu, pogotovo što je već počela da je daje“, rekao je Darko ranije nastavljajući.
U slučaju da ne gaji srama, onda bi trebala otkriti pravi razlog. Istina je da je dulje vrijeme sudjelovala u nevjeri s bivšim partnerom. Njeni postupci su sramotni, a tome svjedoči i činjenica da su je njeni najbliži izopćili. Filipović, sa svoje strane, drži čistu reputaciju. Nije promijenio svoje podatke za kontakt niti je izbrisao račune na društvenim mrežama iz osjećaja sramote.

Oglasi - Advertisement