Građani Srbije zgroženi su snimkom koja je snimljena pored jednog trgovačkog centra u Beogradu. Na snimci se vidi kako žohar gmiže po pecivu unutar trgovine, što je izazvalo bijes javnosti.

Objava videa na Instagram nalogu “Moj_beo_grad_” izazvala je zgražanje i uznemirenost mnogih korisnika društvenih mreža.

Nakon incidenta odmah su uslijedile uznemirujuće izjave pojedinaca koji su izrazili uvjerenje da je takva pojava nedopustiva..

 

“Jedan korisnik izrazio je razočaranje trenutnim stanjem stvari, istaknuvši da se čini da se dominantna tema razgovora vrti isključivo oko hrane i kupovine.

Više puta su se pojavljivali nepoželjni posjetitelji na policama srpskih trgovina i pekara. Prethodni incidenti uključivali su golubove, miševe, žohare i druge štetočine koji su nenamjerno našli put do peciva u pekarnicama.
Ovakvi slučajevi nisu novina. Društveni mediji nedavno su preplavljeni video zapisima i slikama iz dvije odvojene trgovine, jedna prikazuje miša koji pokušava ukrasti pecivo, a druga prikazuje vrapce koji kljucaju kruh. Još jedan snimak iz pekare iz Požarevca prikazuje miša koji nonšalantno luta oko vitrine pune kolača.

.

Oglasi - Advertisement