Svi znaju da je Marina Tucaković bila najzaslužnija za karijeru Džeja Ramadanovskog, što je detaljno prikazano u filmu “Jedna sedmica”.

Zvezda je saznala da njih dvoje imaju veliku tajnu koju nikome ne govore jer je vezana za karijeru poznatog pevača i uništiće njegovu karijeru! Obojica su ovu tajnu odnijeli u grob, a sve detalje otkrili su nam njihovi zajednički prijatelji iz Dorćola koji su svjedočili događajima.

“Marina je početkom devedesetih od Džeja uspela da napravi veliku zvezdu i tada su bili nerazdvojni. Zato je za njega pisala svoje balade o najvećim hitovima jer ga je obožavala koliko i on nju. U to vreme, još jedan mladi pevač je družio se, a nekoliko godina kasnije postao je velika zvijezda zbog Marininih tekstova! Taman kada je postao popularan i počeo da gori, Džej i Marina su shvatili da ih je ukrao”, otkriva Džoni sa Dorćola, koji se sjeća svih detalja.

“U to vrijeme su Marina i Džej radile one spontane kućne žurke na kojima bi se okupljali, uglavnom kod nje i kod Fute. Marina je ubrzo shvatila da je novac nestao iz njene kuće! Novac je nikad nije zanimao, ona je svaljivala pare. kucu.Ispod njenog telefona je bilo 300 maraka a pored tv-a 500 maraka,tako da je bilo kovanica svuda po kuci.Onda je shvatila gde je stavila pare posle zabave,nestade!Rekla je Dzeju njen novac nekoliko puta je nestajao a on je poceo da govori da se zakleo da nikada nije uzeo novac od njene kuce!Iznenadila se sto je Dzeki mislila da sumnja u njega jer ima toliko poverenja u njega, pa mu je rekla da je ubedjena da je mladi pevac sa kojim se drze sa joj je nešto ukrao! Onda su se dogovorili da ga Džej pozove u svoj stan da se družimo i ostavi 100 ili 200 maraka po stanu! To je i uradio! Posle toga je odmah otišao kod Marine i rekao da je ” mali ga je ucijenio sa 200 maraka. Od tada pevač više nije bio pozivan na njihove koktele, a Marina je ubrzo raskinula s njim. Ona je to uradila za njega. skoro sve pesme su postale hitovi.Bili su apsolutno šokirani što ih krade jer su znali da mu novac ne treba.On je bio samo tuđi rob!Džej je obećao Marini da nikada neće izdati pevačicu jer je znao to bi mu upropastilo posao i karijeru, pa niko nije hteo da radi sa njim i da ga pusti u kucu.Obojica su ovu tajnu odneli u grob, pa iz postovanja prema njima necu da kazem ni njegovo ime. Ne znam zašto su odlučili da ga zaštite, ali to samo pokazuje kakvi su svi oni veliki ljudi”, zaključio je Džoni.

Oglasi - Advertisement