Šejla Zonić, talentovana bivša pjevačica Divanhane, ove je subote pokazala svoje izuzetno umijeće i istakla se u nastupu u “Zvezdama Granda”.

Zonić se našao angažiran u dvoboju s Ivanom Šundić.

Nakon izjednačenog broja glasova žirija, uslijedio je klapski nastup, Ivana je otpjevala “Obraše se vinogradi”, a Šejla “Jednaest”. U konačnici je Zonićeva prednost od pet glasova prešla u korist Snežanine natjecateljice, koja će se sada natjecati u baraž.

Obje kandidatkinje dobile su pohvale Marije Šerifović.

Djevojke su pokazale impresivne vokalne sposobnosti. Ivanin nastup izveden je precizno, iako bih volio da su tvoja uljepšavanja izvedena bržim tempom. Šejla, tvoj nastup je bio izuzetan i vjerujem da si otpjevala Breninu pjesmu na način da nadmašiš bilo kojeg dosadašnjeg natjecatelja na ovom natjecanju. Dobro napravljeno! Šerifovićeva je istakla svoje mišljenje, s čime se Popović složio.

Od svih, Mili je bio jedini koji je nakon acapella izvedbe Ivanine potrebe stavio na prvo mjesto, pokazujući želju za njegovanjem i poticanjem njezinog izuzetnog talenta.

– Ivana je odnijela primat u acapella izvedbi svojim zadivljujućim koloritom i samouvjerenim stavom koji doživljavam kao oličenje izvrsnosti. Međutim, čini se da ti nedostaje energije, ali vjerujem u tvoj potencijal. S druge strane, Šejla je pokazala veću točnost i prisutnost, kako je istakao Mili.

Prema izvješću Granda, Đorđe David primijetio je da je Ivanin nastup u ovom kolu bio izrazito superioran, iako se suočila s jakom protivnicom koja je, kako je opisao, “prava snaga na pozornici.

Oglasi - Advertisement