U rezidenciji Jelene Karleuše nekada je boravio ugledni dvojac.

Jelena Karleuša svojedobno je odgovorila koji faktori pozitivno utiču na brak. Predložila je da imaju odvojene kupaonice i toalete kako bi zadržali osjećaj neovisnosti, da drže odvojene novčanike i što je najvažnije, njeguju ljubav kao šlag na torti.

Pjevačica je prije pet godina kupila vilu na Dedinju za iznos veći od dva milijuna eura. Postala je obiteljsko utočište za njezine kćeri i muža, nudeći dovoljno prostora da svaki pojedinac ima svoj mali svijet. Čak i kad su vani u dvorištu, skriveni od znatiželjnih pogleda, i dalje mogu biti zajedno.

Kuća zrači raskošnošću i toplinom u svakom kutku, što ne čudi s obzirom da je i prijašnjim vlasnicima mir bio na prvom mjestu. Nije neobično vidjeti da svaki četvorni metar kuće odiše osjećajem luksuza i udobnosti istovremeno.

U njemu su boravili Snežana i Dragan Stojković Pixi tijekom svojih posjeta Beogradu dok ga nisu prodali. Selektor je kasnije dobio prebivalište na Dorćolu, a dugo se spekulisalo o kupoprodajnom ugovoru s Duškom.

Cijena “ulaznice za raj na Dedinju” iznosila je oko dva do dva i po milijuna eura. S obzirom na to da je Pixi bio trener, a Duško Tošić igrač kluba “Guangzhou”, lako je pretpostaviti da se o prodaji ili kupnji vile prvo razgovaralo u Kini.
Međutim, pripovijest tu ne završava. Možemo samo zamisliti priče koje bi zidovi vile mogli ispričati, tako da bi prepričavanje njihove “priče” moglo poslužiti kao osnova za vrlo uspješan scenarij.

Vila koja se nalazi na Dedinju imala je prethodnog vlasnika po imenu Andrija Drašković, koji se u njoj nastanio u vrijeme ljubavne veze s Elenom Karaman. No, vlasništvo nad vilom na kraju je prebačeno na Snežanu i Dragana Stojkovića.

Tijekom devedesetih godina Elena i Andrija Drašković važili su za najatraktivniji par u Beogradu i plijenili su pozornost gdje god bi stigli. Unatoč razlazu nedugo nakon rođenja Matije, ostali su prijateljski raspoloženi.

U lokalnoj zajednici ima reputaciju osobe koja je umiješana u brojne nedopuštene i nemile pothvate, poput ilegalnog prijevoza cigareta iz Italije u Crnu Goru od sredine 90-ih do 2000. godine.
U to doba podgorička zračna luka primala je otprilike 1.000 tona cigareta mjesečno. Špekulira se da je tadašnji politički vrh Crne Gore, na čelu s Milom Đukanovićem, bio upleten u ilegalni šverc cigareta. Ta je skupina talijanskoj mafijaškoj organizaciji poznatoj kao Sakra Korona Unita jamčila sigurno utočište u Crnoj Gori u slučaju da za njima bude raspisana tjeralica od talijanskih vlasti. Andrija se povezivao s atentatom na Zvonka Plećića Pleću, tadašnjeg vođu surčinskog klana, koji je ubijen u beogradskom restoranu “Rojal knez”. Elena je također bila prisutna na događaju.

Tijekom svjedočenja tvrdila je da je Andrija djelovao u nužnoj obrani, zbog čega je osuđen na 12 godina zatvora. Ipak, presuda je kasnije ukinuta, a njemu je dopušteno da se brani sa slobode. Osim toga, prema prethodnom pisanju “Vremena”, on je potencijalno umiješan u ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana. Obitelj Ražnatović ga je navodno optužila da je organizirao ubojstvo, ali nisu pronađeni dokazi.

Oglasi - Advertisement