Sve je počelo njihovom hit pjesmom “Ferrari Red”, a onda su postali nezaustavljivi. Dali su sve od sebe, udarac za udarcem, ali su za sobom ostavili i najveći udarac koji se i danas poznaje.

Pjesma “Oko mene lete svi” je od početka osvojila titulu najpopularnije pjesme, a kako je vrijeme odmicalo postala je sve popularnija, tako da bend nastupa i danas. Pored pesme “Oko mene lete svi” tu je i pesma “U interesa” koja se takođe svrstava u njihov prvi pomenuti hit. Na sreću benda, ovi hitovi su ih doveli do prvog velikog koncerta na Tašmajdanu u Beogradu.

Iako su Gorana Gluhakovića mnogi pozivali da započne solo karijeru, on nije ni pomišljao da napusti bend, a kasnije je otkrio da nikada nije bio folk pevač i da je u ove oblasti ušao samo zbog novca – “Kad pevam rokenrol, Borim se protiv toga da ne padam u loše navike. Takav je ambijent. Prodali smo se populistima samo da zaradimo. Nema para na rok, to je činjenica. Mislim da je tako i danas”, rekao je. Rekao je Golan i dodao da redovno nastupa za kolege, ali da ne promoviše štand previše na društvenim mrežama.

“Imamo mnogo emisija, iako se ne eksponiramo mnogo na društvenim mrežama. Ne oglašavamo se i uvek ima puno emisija u klubu. Počeo sam da se bavim muzikom kao klinac, svirajući u zemunskom podrumu. Imao sam jedan u Okruzio sam se nosom za dobre muzicare.Uvek smo dobro saradjivali.Bend OK je zapravo bila moja solo karijera.Poceo sam da radim sam na ovom albumu,ali nisam smatrao sebe pojedinac, pjevač. Kad smo mi počinjali, nije bilo mnogo bendova. Sad ne možete sve nabrojati”, rekao je jednom Golan. Bez tasta tokom pandemije korona virusa, postao je taksista za svoje ćerke bliznakinje.

“Pjevao sam po klubovima i na splavovima, a sada sam taksista i vodim svoje djevojke na spojeve na isto mjesto. Sreća u cijeloj priči je što poznajem vlasnika pa sam do sada uvijek uzbuđen , Gde su, šta rade. Nisam strog, ali čudna su vremena”, rekao je tada u emisiji “Premijera”.

Oglasi - Advertisement