Mlada žena porijeklom iz Srbije napisala je pismo u čast Nove godine koje je izazvalo pažnju i zabavu na društvenim mrežama.

Nova godina je na pomolu, a za najmlađe članove društva to može značiti samo jedno – tradiciju sastavljanja i pisanja pisama Djedu Mrazu. Međutim, iz perspektive mlade djevojke u Srbiji, ova je tradicija bila pokvarena osjećajem izdaje kada je njezina majka objavila fotografiju pisma na internetu, što je dovelo do općeg ismijavanja i zabave.

Monika, stanovnica Srbije, na svom je Twitteru podijelila fotografiju pisma koje je napisala njezina kćerka, a u kojem je opisala svoje novogodišnje želje. Unatoč djetetovim skromnim zahtjevima, najviše je zapaženih izazvala autentičnost sastava pisma i iskrenost djevojčice.

U potpunosti otkrivamo, prenosimo pismo bez ikakvih izmjena, uključujući bilo kakve pravopisne pogreške koje bi mogle biti jedinstvene za ovaj konkretan primjer, što bi se nekima moglo učiniti simpatičnim.

U svom pismu Dedarmzeu, djevojka je izrazila želju za mačjim društvom, ali je izričito tražila da to bude mlado mače. Dodala je i zahtjev da se mačka dostavi u kutiji. Pismo je završilo izrazom ljubavi prema Dedarmzeu.

Djevojčičina majka elaborirala je situaciju te je čak pružila i fotografski dokaz u prilog svojoj tvrdnji. Prema njezinim riječima, djevojka je imala plan za nepredviđene situacije, koji se naziva “Plan B”, u slučaju da joj mačka bude nedostupna.

Majka je podijelila fotografiju na kojoj njezina kći traži slušalice, uz natpis da ako prva opcija nije izvediva, uvijek postoji druga.

“Pismo godine”

Ovo je nasmejalo i raznežilo mnoge tviteraše koji su priznali da slađe pismo dugo nisu pročitali.

“Pa srce divno”, “Ja glasam za mačku, ajde poguraj to malo Deda Mraze”, “Slatka, kakva deca samo i mogu da budu”, “Ovo je najlepše pismo koje sam pročitala”,, “Pismo godine”, bili su neki od komentara.

Da je devojčica pravi ljubitelj mačaka, govori podatak da je, kako njena majka navodi, istu želju imala i prošle godine i da joj je ona ispunjena. Međutim, izgleda da je prošlogodišnja “beba maca” porasla, te da joj je sada potrebna nova.

Oglasi - Advertisement