Nakon protjerivanja iz beogradske zračne luke 22. siječnja, zbog službene zabrane bivšeg ravnatelja BIA-e Aleksandra Vulina, folk pjevačica Selma Bajrami ustrajala je u promicanju svoje prisutnosti nizom različitih aktivnosti.

U prilično nekonvencionalnom potezu, nedavno je donijela odluku da zaštiti svoj Instagram račun, ograničivši komunikaciju i pristup svojim objavama samo svojim pratiteljima.

Unatoč tome što je ne zabrinjavaju propuštene prilike, ona ostaje ravnodušna zbog svojih prethodnih trijumfalnih nastupa u Srbiji, koji su donijeli značajnu financijsku dobit. Nedavni porast pozornosti potaknuo ju je na ovu odluku.

Usred skandala, ključno je priznati da je Selma u objavljenom videu iz Beograda dala kontroverznu izjavu kojom se založila za propast svojih protivnika, nakon čega je javno kritizirala Novaka Đokovića zbog njegove veze s pjevačicom Ritom Orom iz Prištine.

U svom se postu poziva na citat Ramba Amadeusa, koji naglašava trenutačnu eru pojačanog nacionalizma i naglašava trajnu prirodu društvenih podjela. Pogledajte njezinu pronicljivu raspravu:

Oglasi - Advertisement