Glazbeni par ljubazno je dopustio televizijskim ekipama da u više navrata zavire u njihov obiteljski kutak, pokazujući svoja pronicljiva ulaganja i besprijekoran osjećaj za stil u ukrašavanju svoje dvokatnice raskošnim namještajem.

Hodnik odiše ugodnom atmosferom sa svojim zidovima ukrašenim toplim i primamljivim bojama, dok je središnja točka niz iznimno visokih stepenica koje djeluju kao zadivljujuća pregrada, odvajajući spavaće sobe od kombiniranog dnevnog i blagovaonskog prostora.

I dok je dom Biljane Jevtić i Ace Ilića nesumnjivo zadivljujući, kuhinjski prostor uspio je zadržati svoju tajnovitost i ostati nedodirnut radoznalim očima javnosti.

Upravo je ovaj kutak postao središte pozornosti svih koji pomno prate karijeru glazbenog para, zahvaljujući Ivanu, studentu prava i nasljedniku njihove ostavštine.

Unatoč ograničenoj veličini, kuhinja je idealna za tročlanu obitelj, što sugerira da u kućanstvu vjerojatno postoje dvije osobe koje uživaju kuhati. Bilja je zadužena za temeljne pripreme, dok Aca uživa u spravljanju osebujnih jela, uvijek naglašavajući važnost korištenja raznih začina osim soli i papra.

Kuhinjske elemente u španjolskom domu krasi živa i živahna žuta nijansa, savršeno nadopunjena bijelim pločicama i elegantnom sivom radnom pločom, što rezultira zadivljujućim i živopisnim ambijentom.

Oglasi - Advertisement