Ljuba je vrlo tražena i aktivno nastupa na raznim proslavama i događanjima, kako u zemlji tako iu inozemstvu. Stoga ne čudi što je uspio steći bogatstvo i prepustiti se luksuznom načinu života.

Ljuba Aličić postala je ponosna vlasnica izuzetno raskošne vile, smještene u srcu Šapca, koja je neosporno jedna od najskupljih nekretnina u ovom kraju. Njegova investicija u ovu izuzetnu rezidenciju iznosi oko pola milijuna eura.

Već gotovo pet desetljeća Ljuba je vrlo tražena i aktivno sudjeluje kao pjevačica na domaćim i inozemnim proslavama i svečanostima. Stoga ne čudi da je zaradio dovoljno bogatstva da se prepusti luksuznom životu.

Ljuba je veliki dio svog uspjeha pripisao supruzi Željani, kojoj je posvetio svoju popularnu pjesmu “Svirajte mi za Željana”. Prepoznavši je kao vlasnicu kuće, značajan dio svoje zarade uložio je u opremanje njihova doma.

Pjevač kaže da najviše izdvaja za održavanje imovine, jer osim luksuzne vile posjeduje i dvije kuće u Šapcu.

Ovih dana moja dnevna rutina sastoji se od ostanka kod kuće i rješavanja financijskih obaveza. Iznos novca koji se troši je prilično značajan, jer imam tri kuće u Šapcu i sve pripadajuće račune za režije koje treba podmiriti. U jednoj od kuća živi moj sin, u drugoj živimo mi, a treću smo zaduženi za održavanje. Za upravljanje svim tim troškovima potrebna je znatna količina novca, a nažalost, ne rješava se učinkovito. Ljuba je jednom prilikom izrazio zabrinutost za one koji nisu u sličnoj financijskoj situaciji, pitajući se kako bi oni uspjeli bez sredstava za to.

Oglasi - Advertisement