Kako bi zaštitio svoju suprugu Bjancu Ćensora, reper Kanje Vest navodno joj je zabranio korištenje društvenih mreža.

Prema izvješćima, Censori se navodno suzdržava od korištenja društvenih mreža kako bi spriječila bilo kakve negativne komentare, ali izvori bliski paru obavijestili su Daily Mail da je to zapravo način da je dodatno odvoji od stvarnosti. Page Six je ovo izvijestila.

Prema neotkrivenom izvoru, Bjanka je sve do udaje za Kanjea bila aktivno prisutna na društvenim mrežama.

Prema izvoru, razlog zbog kojeg joj je to uskratio je njegova zabrinutost za njezinu dobrobit. On čvrsto vjeruje da bi njeno izlaganje negativnim komentarima ljudi bilo štetno za nju. Uspješno ju je uvjerio da joj je kao slavnoj osobi ključno zadržati dojam zagonetnosti. Unatoč tome, oni koji je poznaju takvo ponašanje doživljavaju kao uznemirujuće i vide ga kao još jednu taktiku za kontrolu nad njom.

Nakon što su na društvenim mrežama Kanje objavljene eksplicitne fotografije Censore, njezini prijatelji tvrde da joj je potrebna zaštita.

Prema izvoru, on manipulira njezinim narativom dosljednim promoviranjem njezine golotinje, čime ostvaruje kontrolu nad njom. Ovo uznemirujuće ponašanje ne samo da je izolira od društva, već također pridonosi njezinoj sve većoj izolaciji.

U njenom najužem krugu, kako je ranije navedeno, već nekoliko mjeseci kruži zabrinutost za Ćensorinu dobrobit.

U rujnu 2023. insajder je obavijestio Daily Mail da je Bjanka trenutačno u nevolji, a njezini prijatelji ulažu hrabre napore da je spase. Međutim, njihove pokušaje ometaju blokade koje je strateški postavio Kanje, čineći njihove napore uzaludnim.

Prema riječima poznanika ove mlade žene u kasnim dvadesetima, poznata Bianka koju su poznavali kao da je nestala. Tvrde da je uvijek bila vjerna sebi, ali sada se našla primoranom prilagoditi se tuđim željama i ići gdje god oni diktiraju. Opisuju je kako se osjeća “zarobljenom” u ovoj novoj stvarnosti.

Razina zabrinutosti među svima iznimno je visoka. Ovo ponašanje joj je potpuno neuobičajeno. Poznata je po svojoj živahnoj i otvorenoj naravi, koja nikada ne šuti, kako su mnogi istaknuli.

Nakon nekoliko dana, izvor je otkrio da su prijatelji uspjeli kontaktirati Ćensori kako bi podijelili svoje mišljenje, ali ona nije pokazala interes da ih čuje.

Oglasi - Advertisement