Prvobitni ljubavnik folk zvijezde Suzane Jovanović i biološki otac njene kćerke Danijele je njen bivši suprug. Godinama se vrlo malo znalo o osobi koja je izdala pjevačicu i nanijela joj mnogo patnje.

Priča o bivšem suprugu Suzane Jovanović zahuktala se tek nakon što su mediji došli do jedne fotografije na kojoj je on uz popularnu glazbenicu. U početku se postavljalo pitanje o izgledu muškarca koji je u mladosti zarobio Suzanino srce, s kojim je stajala na rubu ludila i s kojim je rodila potomka koji je više brinuo njezinog novog partnera Sašu. Popović.
Jovanovićevi bivši svekar i svekrva najtočnije su dočarali odnos između pjevačice i njezinog prvotnog favorita, harmonikaša Rade Zdravkovića.

Njihov susret bio je kratak, dogodio se u baru tijekom nastupa. U to vrijeme Rade je već bio u vezi sa ljupkom, ljubaznom djevojkom iz ugledne obitelji. No, nesporazum između njih dvoje nastao je tek što se Suza pojavila na sceni. Rade je bez puno razmišljanja na brzinu uplovio u vezu sa Suzom, a za samo dva tjedna su se vjenčali. Iako je prvih petnaest dana bilo blaženo, Suzino se ponašanje promijenilo čim se preselila k njima.
Nakon toga uslijedilo je mnoštvo događaja i pojava. Nadalje, bila je izrazito posesivna prema svojoj ruci. Iako se nikada nisu svađali u društvu drugih, zategnut odnos među njima bio je nepogrešiv. Često su spavale u različitim sobama, a čak iu trenucima njezine ljubaznosti bilo je očito da joj je pozornost podijeljena. Ponudila bi nam razgovor, ali kad bi joj se temperament pokvario, prošla bi kraj nas kao da nas nema. Nikada nije zašla u drugi dio kuće, gdje smo živjeli moj suprug i ja. Kako bih financirao naše vjenčanje, morao sam prodati traktor, ali nikada nisam vidio nikakvu zaradu od događaja.

Nakon što je uspješno uspostavila odnos sa sudom, uspjela je zakonski promijeniti djetetovo prezime u Jovanović. Međutim, taj nas je postupak potaknuo da podnesemo pravni postupak i tužimo je. Bila je to žalosna situacija jer je dijete bilo naše unuče. Čim je shvatila da će izgubiti spor na sudu, poslužila se lukavom strategijom i dopustila nam da nekoliko puta vidimo Daniela kako bi nas umirila.
Osjetili smo neizmjernu sreću kad smo ponovno vidjeli naše dijete i unuče kako se igraju u dvorištu. To me ponukalo da savjetujem Radetu da povuče tužbu. Nakon Suzanine obavijesti o povlačenju tužbe, Danijela od tada nismo vidjeli.

Suzanina udaja za Sašu Popovića natjerala je Suzanu da prestane razmišljati o svojoj prošloj vezi. Nažalost, mediji je često u intervjuima barem jednom godišnje podsjete kako je prije braka imala život s bivšim vlasnikom i direktorom Granda.

Razgovarala je o temi i nagađanjima koja okružuju njezino prijašnje ljubavno druženje.
Obitelj Zdravković poznata je po osebujnom ponašanju. Danijel je, primjerice, donio odluku o prekidu svih veza s ocem i svima koji su s njim u rodu.

Prilikom prethodnog posjeta selu bio je izložen velikom poniženju. Otac mu 17 godina nije uspio osigurati ništa od osnovnih potrepština, poput tenisica, trenirki, školskih torbi, pa čak ni pidžame. Nikada im nije bilo jasno kada im je dijete nesretno ili loše, primjerice kada je dobilo ospice. Suzana čvrsto vjeruje da je bila iskrena i poštena pred Bogom. Ostalo prepušta njihovoj savjesti.

Oglasi - Advertisement