Tokom poslednjeg Masters meča u sezoni, Novak Đoković je uveče napravio kratku pauzu kako bi pogledao meč Juventusa, a potom je posetio fudbalere u svlačionici “Bjanko-Nera”.

Dušan Vlahović je u božićnom intervjuu za Kurir otkrio sadržaj razgovora sa Novakom Đokovićem i kakav je utisak na njega ostavio najbolji svetski sportista.

– Ja sam veliki Novakov fan! Vjerovatno najbolji sportista svih vremena kojeg poštujem zbog njegove mentalne snage i njegovog stava na terenu. Uvijek je “gladan” i željan pobjede. Bio sam počastvovan što sam imao priliku da ga upoznam – rekao je Dušan Vlahović, i nastavio:

– Zahvalan sam što je došao na našu utakmicu i odvojio vreme da porazgovara sa nama posle utakmice. Nadam se da će se ovako nešto ponoviti, ima mnogo toga da se nauči od njega. Želim mu sve najbolje u ovoj godini i da postigne sve što mu je namjera. Svi navijamo za njega!

Dušan Vlahović i Novak Đoković će Božić, najveći hrišćanski praznik, provesti na poslu. Napadač Juventusa će se suočiti sa Salernitanom u gostima u Seriji A dok se najbolji teniser svijeta priprema za početak prvog grend slema sezone u Melburnu, Australija.

Oglasi - Advertisement