Nakon nastupa karakteriziranog pjevanjem patriotskih albanskih pjesama i isticanjem dvoglavog orla, Selma Bajrama, bosanska pjevačica, suočila se sa zabranom ulaska u Srbiju.

Njen cilj putovanja u Srbiju iz Beča bio je prisustvovanje planiranom sastanku s kolegama, ali nažalost, policijski službenici su joj zabranili ulazak i hitno je vratili u Sarajevo prvim slobodnim letom.

Pjevačica je prošle godine otkrila očinstvo svog djeteta i priznala da nema financijskih sredstava za angažiranje odvjetnika. Ispričala je uznemirujuće iskustvo kad joj je dijete nasilno uzeto iz ruke. Nadalje, otvoreno je priznala tešku dinamiku koju je imala s bivšim suprugom.

Selma Bajrami našla se u skandaloznoj situaciji kada ju je hrvatski organizator koncerta optužio da mu nije vratila 8000 eura koje joj je posudio za snimanje novih pjesama, zbog čega je postala žarište kontroverzi.

Mariji Lovrić nudio je nastup po cijeni od 3500 eura, no ona je to odbila navodeći da isključivo nastupa u klubovima za minimalni honorar od 5000 eura. Nakon toga, kada je zatražio povrat novca, pjevačica ga je blokirala na svim komunikacijskim kanalima.

U Amidžinom showu izbila je svađa između Ognjena Amdižića i Selme, a nastala je zbog nedoumica oko osobnih odnosa Ere Ojdanića.

Tokom njihovog razgovora, Selma je naglasila koliko je važno znati koliko žena je bio s kojima je bio, na što je Ognjen upitao što je brine. Naknadno ga je optužila da je dirigirao kaosom u vezi s “dvoglavim orlom”.

Oglasi - Advertisement