Na raznim platformama društvenih medija pojavio se uznemirujući video, koji bilježi nasilni incident u kojem je osoba nemilosrdno napala ženu i muškarca na prometnom raskrižju u Sarajevu.

Kako prenosi portal Crna hronika, mladić koji je već poznat policiji prvo je fizički nasrnuo na djevojku, a potom se našao na starijoj prolaznici koja je intervenirala kako bi je zaštitila od napadača.

Na temelju neslužbenih izvora sugerira se ljubavna veza između kriminalca i mlade žene.

U videu je nasilnik uhvaćen kako zadaje niz udaraca muškarcu koji je gotovo bez svijesti na tlu, nakon čega slijedi još jedan udarac šakom prema djevojci.

Čitateljica portala izražava duboku zabrinutost i nevjericu te uzvikuje: “To je zaista porazno! Nečije suosjećajno pružanje pomoći nailazi na nasilje. Mladić naoružan pištoljem utjerao je strah u kosti svima, ne ostavljajući prostora nikome za riječ gore. Jeziva je pomisao da bi se sutra ovo moglo dogoditi nekome tko nam je drag, bila to naša majka, sestra, teta ili baka. To je užasna stvarnost.

Prema riječima drugog čitatelja, grupa osoba izašla je iz vozila i intervenirala kako bi smirila situaciju. Međutim, pojedinac kojeg nazivaju “mangupom” zgrabio mu je torbu i rekao: “Hoćeš li i ti jednu?” prije polaska. Iako je policija stigla na mjesto događaja, djevojka je odbila podnijeti prijavu protiv njega.

Prema crnoj kronici, osoba odgovorna za zlostavljanje nedavno je puštena iz zatvora nakon što je odslužila kaznu za pokušaj ubojstva.

Događaj koji se dogodio nije prijavljen policiji.

Oglasi - Advertisement