U javnosti se dosta spekuliralo o vezi Stanije Dobrojević s Asminom Đurdžićem. Ova nagađanja proizlaze iz činjenice da je starleta najavila njihov susret, nakon čega se pohvalila novim stanom u Americi. Nadalje, nedavno je napravila profil na aplikaciji za spojeve, što je doprinijelo zabuni oko situacije. Kao rezultat toga, ostaje nejasno što se točno događa između dvije osobe.

Suprotstavljena su mišljenja o Stanijinom trenutnom boravištu i statusu veze. Neki nagađaju da se s Asminom trenutno dobro zabavlja izvan Srbije, dok drugi uporno tvrde da je njihovoj vezi došao kraj. Međutim, njezini nedavni postupci ostavili su mnoge zbunjenima i nesigurnima oko istine o tome.
Slavna je osoba nedavno na svom profilu pokrenula anketu treba li kupiti novo luksuzno vozilo – najnoviji model BMW-a X6. Nekoliko dana kasnije podijelila je fotografije svoje nove kupovine, nazivajući je svojom “bebom” i ponosno najavljujući da joj je to drugo vozilo koje je nabavila ove godine.

S velikim ponosom starleta je napisala o svojim najnovijim akvizicijama. Držala je svoje novorođenče u naručju, njegujući trenutak. U međuvremenu se pohvalila i kupnjom svog drugog automobila ove godine.

Stanija Dobrojević
Nakon što je svojim pratiteljima otkrila izgled svog skupocjenog uređaja, otišla je u prestižni restoran kako bi obilježila svoju uspješnu akviziciju. Zbog kontinuiranog fotonadzora, korisnici društvenih mreža pretpostavljaju da joj društvo pravi Asmin, a oboje uživaju u zajedničkom vremenu.

Na web-stranici brenda koji je Stanija odabrala navedena je paleta vozila čija je minimalna cijena 100.000 eura i odatle raste, kao i slični modeli.

Oglasi - Advertisement