Pjevač Dino Merlin održao je svoj drugi koncert u Beogradu. U Areni je debitirao u upečatljivom sakou, ali je ekspresno promijenio odjeću.

Merlin je stajao pred gomilom odjeven u bijelu košulju s prepoznatljivim ukrasom. Amblem je bio cvijet ljiljana, koji predstavlja djela dobročinstva i bezgranične ljubavi. Ovaj simbol je također povezan s pojmovima očekivanja i povjerenja.
Cvijet koji se obično naziva ljiljan je vjerojatno jedini cvijet koji može utjeloviti kraljevsku, dostojanstvenu prisutnost, dok istovremeno odiše strastvenom i gotovo opojnom aromom, a sve to zadržavajući svoju inherentnu nevinost i delikatnost. Upravo zbog ovih osobina ljiljani su postali simbol milosrđa i bezuvjetne ljubavi. Ne samo da ovo cvijeće zrači očitom ljepotom, već se povezuje i s nadom, vjerom, plodnošću i čudom rođenja. Zbog toga nije neuobičajeno da se ljiljani nazivaju „rajskim cvijećem“.

Koncert u beogradskom Drugom činu inicirao je Dino pjesmom “Da šutiš”. Nakon što je izveo još nekoliko svojih najpopularnijih pjesama, obratio je pažnju publici koja se okupila u prepunoj Areni.

Tijekom osam godina koliko smo bili razdvojeni, mnogo se događaja dogodilo u mom životu. Ipak, najljepša stvar koja se dogodila je to što sam postao djed, odnosno djed Dino kako me sada zovu. Nadam se da će moj unuk izrasti u dobrog čovjeka pun poštovanja, koji će prihvaćati različitosti drugih i prema svima se odnositi ljubazno. Zanimljivo, čini se da mu se sviđa jedna od mojih pjesama, “Ostani daleko.

Oglasi - Advertisement