Javnost je ostala zatečena kada je Rebekah Vardy, supruga engleskog nogometaša Jamieja Vardyja, podijelila sliku na kojoj gola pozira na balkonu.

Rebekah je poznata supruga nogometaša i pridobila je značajnu pozornost u medijima. Često je u javnosti proglašavana kontroverznom.

Konačna slika bila je zapanjujući šok za javnost. Prikazana na njezinom Instagram profilu, prikazuje ženu koja pozira na balkonu u Las Vegasu bez ikakve odjeće.

Fotografiju pogledajte na linku ispod:

♠️✌🏽 WARNING ….⚠️ sorry moany Joan’s… naked body alert ⚠️ 🙄🤣 | Instagram

Britanski mediji nazivaju je “kraljicom sponzoruša”, a poznata je po raznim skandalima. Prošle godine njezina je obitelj bila pogođena financijskim udarcem od preko tri milijuna funti zbog pravne bitke na visokom sudu protiv Coleen Rooney, bivše supruge Waynea Rooneya. Slučaj je izazvao značajnu pozornost britanske javnosti i zaradio joj nadimak “Wagatha Christie”.

Godine 2016. Rebekah je ušla u bračnu zajednicu s Jamiejem, što je bio njen treći brak. Rebeka je majka petero djece. Njezin prethodni suprug bio je nogometaš Luke Foster, kojeg je ostavila u vrijeme kada je njegova karijera počela padati. Rebekah je tada ušla u vezu s uspješnijim suradnikom.

Oglasi - Advertisement