U četvrtak je Novak Đoković, kojeg mnogi smatraju najboljim tenisačem svijeta, izašao kao pobjednik u trećem kolu Završnog Mastersa održanog u Torinu. Pobijedio je Huberta Hurkacza nakon iscrpljujućeg meča u tri seta, rezultatom 7:6, 4:6 i 6:1.

Nakon prepuštenog seta, Đokovićeva sudbina više nije u njegovim rukama. Njegov nastavak sudjelovanja na turniru ovisi o ishodu meča Jannika Sinnera protiv Holgera Runea. Ako Sinner, koji je već napredovao, izgubi meč, tada će Đokovićev niz na turniru doći kraju.

Video pogledajte na linku ispod

The Tennis Letter on X: “Djokovic had a very short interview after his match with Hubi Hurkacz “You seemed upset in that 2nd set. What happened in this match?” Novak: “Why? Why was I upset? I lost the set. It’s normal.” “How do you reflect on the match?” Novak: “Good win” 😂 https://t.co/ZF6HRcs94m” / X (twitter.com)

Po završetku meča, Đokovića su pitali ima li straha od mogućnosti gubitka seta.

Novak je kratko odgovorio, ustvrdivši da je gubitak seta uobičajena pojava.

Nakon trijumfa dao je kratak komentar, još kraći nego prije.

“Izražavajući svoje zadovoljstvo, Đoković je izgovorio dvije jednostavne riječi – “dobra pobjeda”.

Prošlo je dosta vremena otkad smo svjedočili Đokoviću u tako melankoličnom stanju, ali to ne čudi s obzirom na tijek događaja koji su se odvijali tijekom turnira. U Torinu je do sada Novak u tri seta svladao Runea, au tri je slavio i nad Sinnerom.

Večerašnji meč između Sinnera i Runea na rasporedu je iza 21 sat.

Oglasi - Advertisement