“Dok smo radili kalemove u Velikoj Drenovi, nazvao me sin i rekao da je “već popravio dva kotura i da će sam da ih popravi”, to je Zoran R. Otac Ratka R. rekao je jutros da je on teško povrijedio svoju ljubavnicu, zatim ubio suprugu i potom izvršio samoubistvo.

„Nisam verovao šta mi je rekao, krenuo je da nas sreće iz Kruševca, sreli smo se na putu i dao mi je neka dokumenta koja dokazuju da je uzeo kredit. Odvezao sam se traktorom u Milutovac, a onda je ušao u auto i krenuo za mnom. Kada sam se okrenuo, video sam ga kako priča na telefon, i mahnuo mi da pružim ruku. Čuvši pucnjavu, nisam previše pružio ruku. Vratio sam se, ali sve je bilo gotovo. , ” On je rekao. Kako je rekao, Zoran se od supruge nije legalno razveo i zajedno su živeli 30 godina.

Imali su dve prelepe ćerke, i četvoro unučadi…ne znam šta mu je to trebalo. Rekao sam mu da nije u redu što počinje da živi sa drugom ženom, ali on me nije poslušao. Oni su bili duboko u dugovima, a on je ostao duboko u dugovima. Dao sam sve od sebe, ali imam još jednog sina i ne mogu više… Bila je to strašna nesreća – pričaju nesrećnici.

Načelnica Hitne pomoći Marija Baltić rekla je da je agencija primila poziv u 6.45 sati, a svjedoci su rekli da je jedna žena upucana.
– Nisam verovao šta mi je rekao, počeo je da nas sreće iz Kruševca, sreli smo se na putu i dao mi je neka dokumenta, dokaz o kreditu. Odvezao sam se traktorom prema Milutovcu, a on je krenuo za mnom svojim autom.Kada sam se okrenuo, vidio sam da priča na telefon, pa sam odmahnuo i nastavio. Nisam otišao daleko kada sam čuo pucnje. Vratio sam se, ali sve je bilo gotovo… – rekao je. + Kako je rekao, Zoran se zakonski nije razveo od supruge, zajedno su živeli 30 godina.

„Imali su dve prelepe ćerke i četvoro unučadi… Nisam znao šta mu sve ovo treba. Rekao sam mu da nije u redu da počne da živi sa drugom ženom, ali on me nije poslušao. Dođi. Oni su u dugovima, stalno u dugovima. Dao sam sve od sebe, ali imam još jednog sina i ne mogu više… Bila je to strašna nesreća” – rekao je nesrećni čovek.

Načelnica Hitne pomoći Marija Baltić rekla je da je agencija primila poziv u 6.45 sati, a svjedoci kažu da je jedna žena upucana. “Nakon što je ekipa hitno izašla na lice mjesta, zatekla je ženu sa prostrelnom ranom na glavi. Povreda je bila veoma teška i opasna po život. Naša ekipa je na licu mjesta obavila hitnu pomoć i pacijentkinju prevezla na Odjeljenje hirurgije Opšta bolnica.U 8:30 sati primili smo drugi poziv. Nakon poziva o ženi koja leži na putu Jasika-Kukljin, ekipa je ponovo krenula i zatekla još jednu ženu sa prostrelnom ranom na glavi, koja je nažalost mogla samo proglasiti je mrtvom na licu mjesta” – rekla je dr Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći.

Ukoliko doživljavate nasilje, kontakt telefoni za Savjetodavni centar protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatno, radnim danima 10-19h
011 2769-466, radnim danima 10-19h
062304-560, od 19:00 do 10:00
Hitne prijave nasilja u porodici mogu se dostaviti besplatno na 0900-100-600 u periodu od 00:00 do 24:00 sata.

Oglasi - Advertisement