Pjevač Ljuba Perućica nedavno je sa suprugom Katarinom Kolozeus, sa kojom je prije nekoliko godina hodao sa Aleksandrom Prijović, dobio sina.

Nakon raskida, njihov odnos je ostao dobar – ona se udala za Filipa Živojinoviča, on za bivšeg voditelja, a mediji nisu prestajali da pričaju o Ljubinoj vezi sa “snajom Brenom”.

Ljubin preljub sa Aleksandrovim komšijom smatra se glavnim razlogom raskida para koji je tek ulazio u karijeru. Tada ni pevačica ni pevačica nisu objavili da li će potvrditi ili demantovati optužbe medija, ali je sada Peručka otkrila da li je veza sa Aleksandrom zaista prekinuta zbog komšinice.

“Pa ne, ne zbog toga, nikako”, rekao je pevač, a onda je na pitanje da li je u vezi sa komšijom rekao:

“Ne, ne, to se kasnije desilo. Još je bilo ljudi. Ona je bila komšinica. Ispostavilo se da je komšinica, ali to se desilo kasnije. Nismo se rastali zbog ovoga, već zbog drugih stvari. “Stvari, ali to je bilo prije deset godina i stvarno je glupo pričati o tome, za mene je to glupa tema da budem iskren”, rekao je pjevač i dodao:

“Oboje smo imali 20 godina i znate koliko je to bilo prije. Veza nije bila naša krivica. Nakon veze sa koleginicom, više nisam bio isti i vjerovatno nikada više neću biti. Upoznao sam svoju ženu i ona je bila zena koja mi je bila potrebna,zena koju sam zeleo da imam,imao sam je pored sebe i ne mogu opisati kakva je zena.Mogao bih da provedem tri sata pricajuci kako je dobila Moju podrsku,napravi listu.Mi smo savršen spoj i jedina osoba sa kojom bih bila 24 sata dnevno”, rekla je pevačica za “Skandal!”

Oglasi - Advertisement