U julu je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija “Parovi”, pronađena mrtva u bazenu svoje Kabare rezidencije u Dominikanskoj Republici. Četiri meseca kasnije, njena sestra Valentina, koja je bolovala od teške bolesti, takođe je izgubila najveću bitku u životu.

Ovu informaciju je otkrila kuma pokojne Voljenke, Dina Galorini, koja je sa Voljenkom radila na pomenutom rijalitiju.

“Vronkina sestra Tina je umrla. Izgubila je bitku sa najtežom bolešću. Tačno četiri mjeseca nakon Vronkine smrti… iako je Vronka znala da Tina ne može pobjeći”, rekla je Dina Bleeckeru i dodala:

“Srce me boli za malom Milikom, da ona ima oca, ali nije tako, nikad nije živela sa njim. Bila je drugi razred i bila je sama i bila je kao anđeo Božiji.”

Kada je Wronca pronađena mrtva u bazenu njene rezidencije Cabaret u Dominikanskoj Republici, njena sestra Valentina rekla je medijima da uzrok smrti nije poznat.

“Vronka jeste umrla, ali uzrok smrti još nije poznat. Rekli su da obdukcija može potrajati i do 30 dana, tako da nemamo načina da saznamo šta se tačno dogodilo, ali sumnjamo da je riječ o pljački”, rekla je Valentina. , dodajući da Voljenka i njen suprug imaju velike planove za budućnost:

“Imaju mnogo novca, ona je veoma bogata, njen muž je milioner, nije dečko, u braku su. On je u Srbiji već dva meseca jer planira da kupi još jednu nekretninu. On i on Sinovi dolazi cesto ovde.On vec ima kucu ovde,stan u Crnoj Gori,auto,a u Dominikanskoj Republici zive u naselju kao sto je nase na Dedinju gde i oni imaju dosta auta ali sada ih je policija odvela Otišla da saznam šta se desilo”, rekla je sestra preminule Volenke Ilić.

“Druga stvar na koju smo sumnjali je moždani udar. Vronka je ranije imala nekoliko moždanih udara, a da je plivala u bazenu, to bi moglo biti to. I ona je nakon moždanog udara izgubila vid, a onda se vratila, što je bio problem. tokom leta.Uvek je bilo tesko sa njenim zdravljem…ne mogu da kazem 100 posto jer jos ne znamo ali ne verujem da je pocinila samoubistvo.Citao sam svakakve lazi da su bile svađati se, svađati se, to uopšte nije slučaj. „Mnogo mu se sviđala. Kupio je ovu kuću zbog nje i sada je tu – rekla je Valentina.

Kako Valentina ističe, Vronka i njen suprug se odlično slažu.

“Bili su bogati, ali skromni. On je bio muškarac u njenom životu. Oboje su bili vegetarijanci, nisu izlazili i voleli su meditaciju i mesta daleko od gužve i gužve. Nije joj ništa pretilo, jednostavno je to bio način. bila je.” A Ona Ne mogavši ​​da ćuti, u šali sam joj rekao: “Pa, bar čuvaj tajnu”. Morala je sve izvući kako bih znao o čemu se tuča i prijetnje. Ona ima planove za budućnost. Trebala bi biti ovdje za otprilike mjesec dana. Planira da pokuša da napiše knjigu za to vreme da vidi da li će dobro proći. Moja ćerka i ja smo je trebali posjetiti, ali ona je često dolazila, nekad sama, a nekad sa mužem. Razgovarali smo noć prije nego što je umrla. U stvari, to je bilo kod nje ujutro, a kod nas uveče. Nije bilo nikakvih naznaka, nije mi se žalila na bilo kakvu bolest ili bilo šta. Tu je pitanje SMS poruke: „Šta radiš, šta nije u redu, volim te, ljubim te“, što je klasika za oboje.

Oglasi - Advertisement