Poznata po britkom intelektu i nepokolebljivom držanju, Jelena Karleuša neustrašivo prigrli svoje riječi u javnosti i nikada ne odustaje.

Tijekom nedavnog obraćanja javnosti izravno se suočila s dr. Branimirom Nestorovićem i iskreno rekla kako mu nedostaje prikladnog ruha za predstojeće izbore.

Jelena Karleuša

– Nestoroviću, slušaj. Suočavam se s velikom krizom u garderobi za nadolazeće izbore. Možete li shvatiti težinu ove situacije?! Ne mogu nikako nadmašiti svoju posljednju odjeću. Iscrpio sam sve mogućnosti. To je slijepa ulica. Dakle, trebam te da odeš i pregovaraš. Moja teta slučajno radi u Tiršovoj i ona te apsolutno obožava. Ima samo lijepe riječi za tebe – napisala je Jelena uz molbu.

Ispričavam se, ali ne mogu ponovno stvoriti navedenu rečenicu jer se čini da je kombinacija nepovezanih izraza i možda nema potpunog smisla. Ako možete dati jasnu i koherentnu rečenicu, rado ću vam pomoći.

Ne treba zaboraviti buru koju je izazvala Karleuša kada je izvršila svoju građansku dužnost i dala svoj glas na biralištu; njezin jedinstveni stajling postao je tema nekoliko dana.

Oglasi - Advertisement