U 27. godini života tragično je preminuo Mihailo Janjušević, brat reality zvijezde i bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, za kojeg se sumnja da si je oduzeo život. Nakon ove poražavajuće vijesti, brojni prijatelji, uključujući i poznate osobe, izrazili su podršku ožalošćenoj obitelji Janjušević.

Janjuš je prvo privukao pozornost podijelivši story na Instagramu, a potom je uslijedila srdačna objava na kojoj je podijelio njihovu zajedničku fotografiju i iskreno opisao njihovo zajedničko odrastanje.

Među poznatim osobama koje su mu izrazile sućut bio je i Sloba Radanović, kao i brojni njegovi prijatelji.

Mihajlo Janjušević

Sloba je svom prijatelju Janjušu poslao poruku ohrabrenja i pozvao ga da izdrži kroz izazove.

Uz Slobu su izraze iskrene sućuti uputili i Jelena Pešič, Alen Hadrović, ali i brojni drugi.
Vrijedi napomenuti da je njegov posljednji javni oglas bio prije desetak dana, točnije na web stranici za odrasle, koja mu je u posljednje vrijeme značajan izvor prihoda.

Već dulje vrijeme između njega i Marka vlada zategnut odnos, što rezultira nedostatkom komunikacije, a vrijedi istaknuti da se on od kada je Janjuš krenuo na reality put suzdržavao od reklamiranja putem domaćih medija.

Janjuš je u rijalitiju “Zadruga 5” imao jedan jedini slučaj kada je pričao o svojoj braći Mihailu i Borisu. Tijekom ovog razgovora izrazio je duboku naklonost prema svom mlađem bratu. U tom trenutku podijelio je anegdotu koja će mu zauvijek ostati urezana u sjećanje.
Imam dva brata, jednog starijeg i jednog mlađeg. Mihailo, moj mlađi brat, je 11 godina mlađi od mene, dok je Boris, moj stariji brat, 2 godine mlađi od mene. Mihailo se transformirao u svojevrsnog uzora, čak se pojavio u spotu s Darom Bubamarom i tetovirao. Dok smo odrastali, mlađi i srednji brat se nikada nisu slagali, ali smo Mihailo i ja imali posebnu vezu. S druge strane, Boris i Mihailo stalno su se svađali i vodili žestoke bitke. Sjećam se jednog događaja kada je Mihailo imao samo 6 godina i slavili smo kod kuće s puno ljudi. Boris ga je pokušao zatvoriti u sobu, no Mihailo je lukavo otključao vrata i prevario sestru da napusti sobu pretvarajući se da je Boris treba. Kaos je nastao kada su se dva brata sukobila. Janjuš se osvrnuo na ove intrigantne trenutke iz naših života.

Dopustite mi da vam ponovno predstavim Janjuševu mlađu sestru, koja je imala uspješnu karijeru u manekenskoj industriji i bila je duboko posvećena fitnesu. Kao što je ranije spomenuto, postoji dugogodišnja napetost u njegovom odnosu s Markom i njihovim drugim bratom Borisom.

Mihailov način života bio je izrazito odvojen od života njegove starije braće, Marka i Borisa, a Janjuša i njegov angažman u reality showu spomenuo je tek jednom prilikom.

Marko, koji je desetljeće stariji od mene, vodi svoj odvojeni život, a ja svoj. Unatoč činjenici da je odsutan iz mog života već nekoliko godina i rijetko komuniciramo, nemamo nikakav spor. Međutim, važno je napomenuti da našem odnosu nedostaje bliskosti. Neporecivo je da imamo suprotne perspektive o svijetu. Odlučan sam ne dopustiti da njegovo mišljenje i interakcija s drugima utječe na mene, jer vodimo potpuno različite stilove života, rekao je tada Janjušev brat.

Oglasi - Advertisement