Neslužbeno se doznaje da je Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša, pronađen mrtav.

Prema posljednjim dojavama, njegov brat Boris nekoliko je puta bezuspješno pokušavao stupiti u kontakt s njim, a do Janjuševića već nekoliko dana pokušavaju doći i kolege, kako su potvrdili.

Mihailo je nedavno naišao na “tvit” u kojem je otvoreno podijelio izazove s kojima se suočavao zbog svog brata, uključujući primanje prijetnji smrću i izdržavanje dnevnih tokova uvredljivih poruka kroz dulje vrijeme.

Mihailo Janjušević


Zadnjih 5-6 godina aktivno pišem, potpuno nevezano za trenutnu situaciju. Međutim, i prije nego što sam napravio ovaj profil, već sam doživio salvu poruka, prijetnji i uvreda na račun mog brata. Ovi su me incidenti natjerali da se povučem s platformi društvenih medija. Upozorili su me da će moje ime biti zalijepljeno na naslovnoj stranici novina, razotkrivajući moj pravi identitet svijetu. Ovi zlonamjerni komentari čak su objavljeni na Twitteru i drugim platformama. Takva iskustva nedvojbeno ostavljaju trajan utjecaj. Zbunjen sam zašto sam postao meta ovih osoba i na čiju sam stranu nenamjerno prešao. Nemoguće je da se itko zdrav čovjek navikne na takvo verbalno zlostavljanje, bez obzira na okolnosti. Ipak, laknulo mi je što sam se konačno pozabavio ovim problemom. Također bih želio izraziti svoju zahvalnost na podršci koju sam dobio, kako je naveo Mihailo na svom Twitter nalogu.
Bez znanja mnogih, Mihailo je bio zaposlen u uglednoj tvrtki specijaliziranoj za globalni transport robe i logistiku. Unatoč tome, nikada nije otvoreno govorio o svojoj profesiji niti ju je promovirao na društvenim mrežama, zbog čega su mnogi povjerovali da mu je jedini izvor prihoda platforma “Onlifens”.

Oglasi - Advertisement