Sloba Radanović i Jelena Radanović srećno su prigrlili svoj bračni život, nalazeći radost u svakodnevnom odrastanju svoje dece koja u njihove živote unose svetlost i sreću.

Sloba, pjevačeva supruga, često dijeli njihove aktivnosti na društvenim mrežama, a povremeno se pojavljuje iu raznim publikacijama gdje se rijetko viđa u javnosti.

nova godina, doček, Sloba Radanović

Pjevač je ovom prilikom podijelio sliku na kojoj su Jelena i kape Djeda Mraza, a na kojoj duhovito dočarava “klimave uši” i komičan izraz lica koji je čak izmamio smijeh njegovoj supruzi.

Bračni par je svojim objavama još jednom pokazao koliko cijeni jednostavne životne radosti, dajući do znanja da im ovo blagdansko vrijeme donosi neizmjernu sreću.

Sloba Radanović

Skrećemo vam pozornost da je nedavnu proslavu Svetog Nikole ovjekovječila i podijelila na društvenim mrežama Jelena, dokumentirajući nezaboravne trenutke.

Sloba Radanović
Supruga pjevača opisala je osmijeh svog supruga kao onaj koji odražava dubok osjećaj vlasništva i zahvalnosti prema njegovoj kući, slavi, prijateljima, rodbini, ženi, djeci i prisutnosti biskupa Petra. Čudila se čudu njihovog zajedničkog života, pitajući se je li to doista njihova stvarnost.

Oglasi - Advertisement