Halid Kolenda poznato je ime mnogima koji su gledali emisiju “Neki novi klinci”. Unatoč tome što je bio slijep, ostavio je izuzetan dojam tijekom svog boravka u showu, iako nije stigao do kraja.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=351410233927708&t=0

Za svoj uspjeh u velikoj je mjeri zaslužna nepokolebljiva podrška koju je dobivao tijekom odrastanja, a koja mu je pomogla da prevlada svoje poteškoće. Iako se u posljednje vrijeme držao po strani, povremeno dijeleći snimke uživo na svojoj Facebook grupi, nije zaboravljen.

Koncert uživo-Halid Kolenda & Rio Band(2021) – YouTube

Halid, koji danas ima 18 godina, prije nešto više od dvije godine ostao je bez oca, bubrežnog bolesnika. Unatoč tome, svojom glazbom nastavlja ganjati ljepši i bolji život. Njegove najnovije snimke poslušajte u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=fkk3ci59Vkw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.estradaboom.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

 

Ispovijesti dana 1 :

Nakon zaruka i potom vjenčanja, moja žena i ja smo se često svađali do te mjere da smo razmišljali o razvodu. Međutim, umjesto da prekinemo našu vezu, odlučili smo imati otvoren i iskren razgovor o uzroku naših problema. Otkrili smo da je konstantno uplitanje naših starijih u naše živote ono što je uzrok većine naših nesuglasica. Iako se nikada nisu izravno svađali s nama, uvijek su uspijevali komentirati naš posao ili način života kad god bismo posjetili njihov dom, što je dovelo do eksplozivnih tučnjava u našem domu. Unatoč našim pokušajima da ih urazumimo, znali smo da se njihovo ponašanje nikada neće promijeniti. Kao rezultat toga, donijeli smo tešku odluku da ih preselimo u drugi grad i da samo jednom mjesečno stupimo u formalnu komunikaciju bez razgovora o našim osobnim životima. Rezultat je bio značajan napredak u našem odnosu i opća sreća. Čini se kao da ponovno proživljavamo prvu godinu naše veze, ispunjenu ljubavlju i toplinom. I uz puno sreće, naša će se obitelj uskoro proširiti na tri člana!

Ispovijest dana 2:

Od svoje mlađe sestre naučila sam najvažniju lekciju u životu. Uvijek je bila mažena i dobro zbrinuta, uvijek je nešto trebalo biti drugačije, a rijetko je bila zadovoljna sa stvarima. Imala je tendenciju žaliti se našim roditeljima na nešto ili ono. Nasuprot tome, ja sam uvijek bila uzorna kći s mamom koja me budno pazila, a ja sam uvijek bila na oprezu. Međutim, to me psihički i fizički iscrpilo. Moja je sestra uvijek davala sve od sebe u svojim vezama i s našim roditeljima, ali je zauzvrat dobivala samo minimum. Ljudi su skloni iskoristiti vašu dobrotu i uzeti vas zdravo za gotovo. Život moje sestre je potpuno drugačiji sada kada se udala, s mužem koji je uvijek na njenom migu, a naša majka brine o svojoj bebi, ostavljajući je da se opusti i uživa. Od nje sam naučila da je bitno sebe staviti na prvo mjesto i voljeti sebe. U početku mi je to stvaralo nelagodu i grižnju savjesti, ali sada, s 30 godina, konačno mogu odahnuti. Ova poruka je namijenjena svima koji su doživjeli ili trenutno proživljavaju slične okolnosti. Najvažnije je da ljubav prema sebi date kao prioritet, jer ste vi najkritičnija osoba u svom životu.

Oglasi - Advertisement