E.J., također poznat kao Earvin Johnson III, sin Magica Johnsona, viđen je kako se drži za ruke s nepoznatim mladićem tijekom zabave za Noć vještica.

Ervin Johnson III, rođen 1992., treće je dijete i drugi sin proslavljenog košarkaša Magica Johnsona.

E.J. je dobro poznata ličnost u Americi, naširoko poznat po tome što je otvoreno gay sin poznatog košarkaša koji je pomogao drugoj poznatoj djeci da se pomire s vlastitom seksualnom orijentacijom. Osim ovoga, E.J. nema nijedno drugo zanimanje, a njegov otac je neizmjerno ponosan na njega.

Godine 2013. HEY je u javnosti izašao kao gay. Unatoč ovom priznanju, HEY je jasno dao do znanja da nikada nije razmišljao o tranziciji ili promjeni svog rodnog identiteta na bilo koji način.

Tijekom emisije izrazio je svoje povjerenje u sebe i potvrdio da će njegov rodni identitet ostati nepromijenjen. Unatoč tome, otkrio je poteškoće s kojima se suočava u pronalaženju romantičnog partnera, budući da su mnogi više zainteresirani za vezu sa sinom Magica Johnsona nego za istinsku ljubav.

E.J. iskreno je priznala da joj je uvijek bilo teško razlučiti jesu li muškarci zainteresirani za vezu s njom ili njezinim ocem. Kao dijete poznatog košarkaša, suočila se s dilemom da se muškarci s njom žele slikati isključivo zbog njezine obiteljske veze.

Nedavno su se pojavili izvještaji koji su u suprotnosti s njegovim uobičajenim ponašanjem, budući da je viđen s nepoznatim mladićem. Na putu za proslavu Noći vještica, E.J. bila odjevena u kostim princeze i djelovala veselo dok se držala za ruke s muškarcem koji je nosio pidžamu.

Čini se da još nije spreman javno priznati da je u ljubavnoj vezi s drugim muškarcem.

Njihov sin oduvijek je bio izvor ponosa za svoje roditelje, koji su mu dosljedno pružali nepokolebljivu podršku.

Oglasi - Advertisement