Na zaprepaštenje svih, Kolumbijka Jessica Avilez nedavno je šokirala sve odbivši prihvatiti Santiaga Restrepa za muža kada su je pitali. Unatoč tome što je već obukla svoju vjenčanicu i stala pred oltar, predomislila se u jedanaest sati i odustala od braka.

U tom razdoblju video koji dokumentira značajnu trgovinu dospio je na razne domaće društvene mreže i brojne portale. Marljivi novinari povezani s ovim platformama odigrali su ključnu ulogu u razotkrivanju razloga koji stoje iza Santiagovog povratka kući bez vjenčanja.

Točnije, Jessica je odbila sklopiti brak zbog očevih postupaka, točnije Santiagove prijevare lažno iskazavši svoju podršku njihovoj zajednici.

Izrazivši svoj čvrsti stav, obavijestila je matičara Avileza da odbija sklopiti brak pod ovim okolnostima. Istaknula je maltretiranje koje su njezine kćeri trpjele otkako su stigle, naglasivši kako ju je Santiago doveo u zabludu lažno tvrdeći da je njegov otac bio ispunjen srećom.

Djevojka ispod otkrila je da ju je Santiago prevario tvrdeći da je njegov otac zadovoljan. Nastavila je ustvrdivši da Santiago dragovoljno dopušta ocu da diktira njegove postupke. Nadalje, istaknula je kako će joj kćeri zauvijek ostati najveća briga.

Santiago je iz bunta ne samo skinuo zaručnički prsten s njezine ruke, nego je odbio pokriti i troškove neočekivane svadbene proslave, kako se navodi u nekim izvorima.

Usred internetskih komentara, brojni pojedinci pohvalili su njezinu odluku, pohvalivši je jer je dobrobit svoje djece stavila na prvo mjesto. No, bilo je i onih koji su je kritizirali što se odlučila glumiti u ovako svečanoj prigodi.

Oglasi - Advertisement