U nevjerojatnom preokretu, regionalna pop zvijezda Marija Šerifović, koja je nedavno postala majka i prije samo tjedan dana svijetu predstavila sina Maria, sada je predstavila iskrenu pjesmu posvećenu svom voljenom djetetu.

–Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvijek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podijelim komad svoje duše. Pjesmu „Dolazi ljubav“ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas dijelim sa svima vama, da uz nju sanjete sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe- napisala je Marija na svom Instagram nalogu

“Dolazi ljubav” ne samo da služi kao posljednja pjesma na albumu istog naslova, već je također uspjela dominirati regijom u pogledu gledanosti od objavljivanja prije dva mjeseca, konstantno se nedjeljom zauzimajući na vrhu top lista trendova. .

Tim zaslužan za izradu najiskrenije Marijine pjesme čine Haris Rahmanović i Nino Mujagić za glazbu i tekst, Dušan Alagić i Dušan Krsmanović za aranžman, te Dušan Alagić kao producent.

Ususret nadolazećoj regionalnoj turneji, Marija Šerifović je za Novu godinu zakazala nastup u Zenici, a potom i reprizu u Budvi.

.

Oglasi - Advertisement