Sjeverni dio Izraela doživio je poplave kao posljedicu intenzivnih padalina.

U raznim gradovima prisutnost vode na ulicama rezultirala je povremenim zatvaranjima cesta u blizini Karmiela, Nazareta, raskrižja Golani i drugih područja.

Brojni video zapisi prikazuju prizore ulica uronjenih u vodu u raznim izraelskim zajednicama.

 

 

 

 

 

 

Horoskopski znakovi s najnegativnijim tendencijama znaju svima pokvariti raspoloženje.

Tijekom našeg života neizbježno je da ćemo susresti barem jednog pojedinca čiji je stav ili ponašanje negativno utjecalo na naš dan.

Određeni pojedinci posjeduju jedinstvenu sposobnost za širenje negativnosti, kao da im je suđeno da neprestano budu nesretni. Dok na naše osobnosti utječe mnoštvo čimbenika, astrologija može ponuditi dragocjene uvide u to koji astrološki znakovi imaju predispoziciju prema pesimizmu. U nastavku otkrijte koji se horoskopski znakovi ističu obiljem negativne energije.

Škorpion

Poznati po svojim dubokim emocijama i intenzivnom raspoloženju, Škorpioni posjeduju sklonost tajnovitosti koja ponekad može rađati pesimizam. Iako je njihova strast neosporna, ona ima tendenciju transformirati se u negativnost, osobito kada su suočeni s izazovnim okolnostima.

Rak

Osobe s rakom posjeduju naglašenu emocionalnu i osjetljivu prirodu, što može stvoriti osjećaj nepredvidivosti kod onih u njihovoj blizini. Povremeno, njihove reakcije mogu biti nepovoljne zbog njihove podložnosti raznim okolnostima.

Djevica

Djevice posjeduju nepokolebljivu predanost postizanju savršenstva i posjeduju oštru sposobnost zapažanja čak i najsitnijih detalja. Njihova sklonost kritičkoj analizi ponekad se može manifestirati kao negativnost, osobito kada druge drže istim visokim standardima za koje se sami trude postići.

Jarac

Poznati po svojoj ozbiljnosti i praktičnosti, Jarci imaju reputaciju koja može pokvariti raspoloženje onih u njihovoj blizini. Umjesto da uočavaju mogućnosti, često se susreću s preprekama, zbog čega su jedan od najpesimističnijih znakova u zodijaku.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj živoj naravi. Nemir i promjenjive misli ovog horoskopskog znaka mogu biti iritantni za one u njihovoj blizini. Nestalnost njihovih emocija povremeno ima štetan utjecaj na one u njihovom društvenom krugu.

Oglasi - Advertisement