Novak Đoković nije uspio izboriti drugu pobjedu na Završnom Mastersu u Torinu.

U početnom kolu trijumfirao je nad Noleom Holgerom Runeom; međutim, nadmašio ga je Janik Siner u drugom kolu. Meč između Đokovića i Sinera bio je izuzetan spektakl, a prenosila ga je talijanska televizijska mreža “Rai”. Tijekom prijenosa izbio je značajan skandal čija je meta bio najbolji svjetski tenisač.

Tijekom emitiranja, konzultant je identificiran kao Adriano Panata – bivši talijanski tenisač koji je pobijedio na Roland Garrosu 1976. G. Panata je izrazio snažno neslaganje s Đokovićevim ponašanjem i iskoristio priliku da se pozabavi svojim pritužbama na izravan i bezrezervan način.
Dok je Janik Siner doživljavao veliki skok, Novak se ispričao za pauzu za toalet. Tijekom ove kratke odsutnosti, Panata je iskoristio priliku da prenese sljedeću poruku.

Novakov zahtjev da terapeut dođe na teren naišao je na razumijevanje Panate, koji je napomenuo da često traži priliku da prekine ritam. Međutim, Siner ostaje neuznemiren tim prekidima.

Nakon završetka početnog koraka, druga faza uključuje posjet toaletu nakon čega slijedi seansa s fizioterapeutom. Tijekom seanse, fizioterapeut pokušava primijeniti razne tehnike u nastojanju da poboljša situaciju. Međutim, stav iskazan tijekom sesije nije mi po volji.

Novak Đoković bio je izložen krajnje neumjesnim komentarima u vezi s igrom protiv Janika Sinera, što je na kraju rezultiralo porazom od 2:1 u setovima. Talijanska publika imala je značajan udio u ishodu utakmice.

Oglasi - Advertisement