Osim zapaženog nastupa, Marijinu prezentaciju karakterizira i negativan aspekt.
Novogodišnji koncert u Zenici na kojem je nastupila Marija Šerifović završen je prije roka, a publiku je ostavio iznevjerenom. Ipak, postojao je opravdan i potpuno opravdan razlog za otkazivanje nastupa.

Za početak nastupa u Zenici, Marija je izašla na pozornicu sa svojom pjesmom “Pametna i luda”, a nekoliko trenutaka prije ponoći ljubazno je pozvala Hanu i Adija iz Zenice da joj se pridruže na pozornici.

U trenutku koji je simbolizirao završetak prethodne godine, Adi je odlučio dati prijedlog. Pokazujući svoju ljubav i privrženost, kleknuo je na jedno koljeno ispred Marije i zamolio Hanu da mu bude žena. Radostan Hanin odgovor ne samo da je oduševio Adija, već je i neizmjerno razveselio Mariju i bezbrojne promatrače.

Osim zapaženog nastupa, postojao je i jedan negativan aspekt. Dnevni avaz prenosi da je dosljedno izražavala zabrinutost zbog pojedinaca koji su bacali petarde na binu.

Unatoč kontinuiranoj paljbi petardi usmjerenoj i na Mariju i na glazbenike, donijela je tešku odluku da skrati svoj nastup za otprilike 15 minuta. Iako je to razočaralo njezinu publiku, bila je to nužna mjera opreza kako bi se osigurala sigurnost svih na pozornici.

Oglasi - Advertisement