Vodeći put tisućama Zeničana za ulazak u 2024. godinu, Marija Šerifović, poznata srpska pjevačica, osvojila je publiku svojim očaravajućim nastupom. Međutim, usred svoje naelektrizirane točke, naglo je prekinula nastup kada je jedan pojedinac zanemario njezina opetovana upozorenja i bacio petardu na pozornicu. Oglasivši se na Instagramu, odmah je obavijestila svoje pratitelje o incidentu i njegovim kasnijim posljedicama.

U ovoj 2024. godini osjećam se potpuno iscrpljeno. Unatoč nekoliko neobičnih okolnosti i prisutnosti nekih nekonvencionalnih pojedinaca, moram reći da sam u potpunosti uživao u svom večerašnjem vremenu u Zenici. Ovim riječima srpska pjevačica izražava zahvalnost svima koji su svojim prisustvom uveličali koncert.

– Tako da hvala vam što ste došli. Vidimo se ponovo nekada, negdje. Živi bili. Volim vas. Laku noć i sretna nova godina

Podsjetimo, Šerifović je koncert završila 15 minuta ranije zbog konstatnog bacanja petardi na binu.

– Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizni te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je**te joj vi mater poslije, OK? – kazala je Šerifović.

Unatoč nešto nepovoljnijem ishodu nastupa regionalne zvijezde, priređeno je veličanstveno slavlje za nazočnu publiku. Zapanjujućih 50.000 ljudi okupilo se u Zenici kako bi sudjelovalo u novogodišnjem slavlju.

Oglasi - Advertisement