Novak Đoković (36) odustao je od meča srpskih mešovitih parova zbog povrede zgloba. Bila je zabrinjavajuća situacija kada nije mogao da nastupi za reprezentaciju, jer je čak i povredjen odigrao singl, pobedivši Ježija Lečku i ostavivši Srbiji četiri boda u Kupu konfederacija Jedno od finala, Olga Danilović i Hamad Mededovič su kasnije postigli rezultate u meču mešovitih parova.

Nije iznenađujuće, to je bilo njegovo glavno pitanje na konferenciji za novinare. “Nadam se da se neće pogoršati. Osetio sam bol tokom zagrevanja pre utakmice i tražio sam pomoć pre, tokom i posle utakmice. Znam da mi se ovo nije prvi put”, Đoković “Vjerujem da mogu da se oporavim i da budem spreman za narednu utakmicu”, rekao je Ković.

Novak je govorio o Olgi i Hamadu pred gostovanje Srbije u sredu sa Australijom. “Tako sam ponosan na svoje saigrače. Dok sam sedeo na klupi i gledao utakmicu, bio sam nervozan. Velike zasluge pripadaju toj dvojici što su prošli kroz ovo, a pobedili su grupu koja nije imala šta da izgubi. ”

Novak bi prvi trebalo da izađe na teren u sredu, protiv Aleksa Demina (oko 10 časova po našem vremenu), a zatim Olga protiv Agile Tomljanovića. Zabavno je i na tribinama, gde je “navijački rat” jer ima dosta Srba. “Situacija sa zglobom je malo zabrinjavajuća, ali radujem se što ću pomoći svojoj zemlji. Sigurno će biti dobra atmosfera”, zaključio je Đoković.

Oglasi - Advertisement