Nikola, mlađi Srbin, na društvenim je mrežama podijelio video koji je rasplakao značajan dio nacije.

Nikola Stanojević, na TikTok-u poznat kao vlastito ime, postao je poznat na platformi zbog videa koje producira sa svojom djevojkom Natalijom. Ti su videozapisi često satirične prirode, ismijavajući dinamiku romantičnih veza kao i izazove koji se javljaju kada živite s partnerovom majkom.

@nikola_stanojevicc

I tako …. Napusti ja moju zemlju .. moju familiju.. sta sve ne uradi zbog Natalije .. #srbija #crnagora #hrvatska #bosna #makedonija #balkan #foryou #foryoupage #natalijainikola #srbijatiktok🇷🇸 #bosniantiktok #hrvatskatiktok🇭🇷 #nikolastanojevic #crnagora🇲🇪 #hrvatska🇭🇷 #bosnia🇧🇦 #srbija🇷🇸 #makedonija🇲🇰 #viral #fyp

♬ Džanum – Teya Dora

Snimka je skupila oko 500.000 pregleda.

Sa svojom jedinstvenom markom humora, dvojac je prikupio znatan broj sljedbenika zbog svoje vrlo aktivne prisutnosti na društvenim mrežama. Unatoč tome, video koji je nedavno objavio Nikola izazvao je oduševljenje njegovih pratitelja. Video koji je prikupio preko 435 tisuća pregleda, potresan je i srceparajući prikaz Nikolinog odlaska iz rodnog Kruševca u Njemačku, što je prikazano u njegovom Tik-Tok videu.

U opisu objave autor je napisao: “Odlazim iz svoje domovine i svojih najmilijih. Ako je izvedivo, zašto ne učiniti sve što je u mojoj moći za Nataliju?

Video je emotivan, prikazuje mladića kako se oprašta od svoje majke i ostatka svoje obitelji. Tuga i bol vidljivi su na licima njegovih najmilijih, koji se bore suspregnuti suze dok ga gledaju kako odlazi.

Nikola, koji je počeo žestoko plakati po ulasku u autobus, nije se mogao pribrati, što je bilo slično emotivnom stanju njegove majke.

Odjeljak s komentarima preplavljen je suzama čitatelja koji svoje emocije izražavaju kroz plač.

Iako je objavljen tek jučer, video dokazuje da je snimljen tijekom ljetne sezone. Nažalost, ne postoji način da se utvrdi kada je video postao viralan.

U moru komentara, jedan je izazvao najviše pažnje. Josipine riječi odjeknule su kod mnogih, jer je izrazila zajednički osjećaj da zna osjećaj da je sve gotovo. Iako je to teško podnošljiv osjećaj, s vremenom se čovjek navikne, a suze koje poteku nakon odlaska od voljenih postaju uobičajena pojava.

Oglasi - Advertisement