Tijekom dodjele cijenjenih Latin Grammy nagrada u Sevilli, uzbuđenja oko modnih debija vladalo je napretek. No, u središtu pozornosti bila je Shakira, koja se pojavila u dva različita ansambla.

Na početku nastupa pjevačica je na pozornicu izašla odjevena u profinjenu crnu haljinu koju je ukusno istaknuo metalik korzet.

Nakon toga odlučila je odjenuti dugu haljinu s prorezima, otkrivajući da je odustala od donjeg rublja.

Video pogledajte na linku ispod

https://www.instagram.com/p/Czu-Rm2o8w_/

Odjeljak s komentarima bio je ispunjen pratiteljima koji su hvalili njezin izgled i izbor odjeće. Izrazili su svoju zahvalnost zbog njezine odluke da odbaci “nekvalitetne” odjevne opcije i zapljeskali joj što je to učinila.

Kolumbijka nije bila cijenjena samo zbog svoje zapanjujuće tjelesne građe, već je bila i trostruka dobitnica Grammyja. Jedna od nagrada bila je za pjesmu godine, a druga za pop pjesmu godine, obje za njezin hit Bzrp Music Sessions, Vol. 53. Treći Grammy dobila je za suradnju s pjevačicom Karol G na pjesmi “TQG”.

Inauguracijska nagrada Grammy dodijeljena je Shakiri 2000. godine, a nekoliko analitičara tvrdi da je njezin utjecaj bio ključan u globalizaciji latino glazbe.

Osim Shakire, ceremonija dodjele nagrada predstavila je mnoštvo poznatih ličnosti uključujući Malumu, Antonija Banderasa, Anittu, Karol G, Andrea Bocellija, Davida Guettu, Mannu Ferrer Padillu, Paolu Guanche i Clarissu Molinu.

Oglasi - Advertisement