Hrvatska pjevačica Severina Vučković uporno uspijeva zadiviti široku populaciju. Povodom Nove godine popela se na pozornicu u Kotoru i osvojila mnoštvo, a njezino nekonvencionalno stremljenje u 2024. godinu izazvalo je popriličnu polemiku. Odvažna pjevačica snimku svog nastupa podijelila je na popularnoj društvenoj mreži Instagram.
Nakon što je otkucala ponoć, nastavila je govoriti okupljenoj publici.

Severina je izrazila želju za godinom ispunjenom ljubavlju i srećom te pozvala sve da njeguju i čuvaju Crnu Goru. Ona je na Instagramu podijelila dirljiv video pod nazivom “Crna Gora u srcu”.
Društvena mreža Twitter brzo je doživjela niz reakcija kao rezultat toga.

Severinina obrana Crne Gore od Srba izazvala je niz reakcija korisnika ove mreže. Nekima je to smiješno i licemjerno, ističući da ona ima dijete sa Srbinom, a drugi muž joj je također Srbin. Tvrde da su Srbi odigrali značajnu ulogu u njezinoj karijeri, čak su joj pisali pjesme. Ti korisnici njezine postupke smatraju potaknutima mržnjom i neracionalnošću. Drugi se pitaju s kim bi se još mogla svrstati, ističući da je pokazala veliki afinitet prema Crnoj Gori. Ističu da ima sina sa Srbinom, da joj je posljednji muž Srbin, a njen uspjeh ovisi o srpskoj publici. Međutim, izražavaju zbunjenost oko toga gdje se zapravo nalazi njezina lojalnost. Među tim korisnicima vlada mišljenje da se Crna Gora koristi kao kolateral u osobnoj osveti protiv njezina dva bivša muža Srbina. Pitanje ko im oduzima Crnu Goru ostaje bez odgovora.
Vrijedi napomenuti da je Severina nedavno izazvala veliku buru u javnosti svojim pojavljivanjem na proslavi 210. obljetnice rođenja književnika Petra Petrovića Njegoša u srpnju 2023. godine. Njezin nastup u lapidariju Bilijarde na Cetinju izazvao je salvu komentara. Tijekom ove manifestacije prikazana je grafička mapa “Aureol Mikrokozma” i performans “Noć skupa vjekova” u kojem je umjetnik Dimitrije Popović prikazao Severinin talent, što je izazvalo bijes mnogih Crnogoraca. Dodatno, u predstavi je sudjelovao crnogorski glumac koji je recitirao stihove, dok je Vučković izvela zavodljivu plesnu točku.

Oglasi - Advertisement