Internet je trenutno preplavljen viralnim videom koji prikazuje mladića iz Engleske kako pokušava ispaliti raketu za vatromet iz svojih usta tijekom proslave Nove godine.
Tijekom proslave Nove godine u Sunderlandu, na filmu je snimljen muškarac koji je na Twitteru poznat samo kao Rhysie.

Na snimci se vidi kako upaljenu raketu stavlja u usta dok se upaljač postupno smanjuje. Nekoliko trenutaka kasnije, Rhysijino lice proguta pljusak jarkih narančastih iskri, što ga natjera da žurno odbaci raketu na tlo.

Videozapis završava bez otkrivanja sudbine rakete, ostavljajući neizvjesnost je li eksplodirala pri udaru ili ne.

Prvog dana nove godine, Rhys je na društvenim mrežama podijelio video popraćen porukom: “Želim vam svima fantastičnu Novu godinu! Nedavno sam pokušao ispaliti vatromet iz svojih usta, što je nedvojbeno bila glupa odluka dio.

Nakon tog incidenta video je prikupio preko 1200 lajkova i stotinjak komentara zbunjenih korisnika koji su ostali zatečeni ovom prilično neinteligentnom odlukom.

Među komentarima ostavljenim na ove videe ima i izraza razočaranja jer gledatelji smatraju da razmjeri nastale štete nisu adekvatno prikazani. Osim toga, postoje bezbrižne primjedbe koje upućuju na to da bi pojedinac prikazan u videozapisima mogao imati povoljniju godinu pred sobom. Neki komentatori čak sugeriraju, u pomalo sarkastičnom tonu, da bi za bolji ishod bilo preporučljivo politi se benzinom po glavi prije upuštanja u slične aktivnosti.

Oglasi - Advertisement