Djevojka u svojoj ispovijesti samouvjereno obznanjuje da kao muslimanka koja je sklopila brak sa Srbinom odbija priznati značaj i značenje vjerskih razlika, smatrajući ih beznačajnim.

Čak i nakon toliko vremena, moji se roditelji još uvijek bore da u potpunosti prigrle odluke koje sam donio. Zapravo, postojao je značajan dio od nekoliko godina tijekom kojih su me potpuno isključili i odbili sudjelovati u bilo kakvom razgovoru sa mnom.

Iako je došlo do određenog napretka u smislu komunikacije, mog supružnika i dalje se doživljava kao “onog koji slijedi drugu vjeru” u njihovoj perspektivi. Unatoč tome, moj ih suprug jako cijeni i nikada nije izrekao omalovažavajući komentar o njima.

Mlada djevojka jasno je rekla da su njezini roditelji izrazili želju da ga iskoriste.

Iz moje perspektive, on je utjelovljenje idealnog supružnika. Sa svojom izvanrednom fizičkom privlačnošću, nepokolebljivom pažnjom, opsežnim znanjem i nepokolebljivom poslovnom željom, on nadilazi sva očekivanja. Trenutačno zauzima prestižnu ulogu profesora u akademskom području.

Prošle godine majka me je došla zamoliti za uslugu. Zatražila je da moj suprug pomogne kćeri rođaka u pronalaženju posla u tvrtki čiji je direktor slučajno blizak prijatelj. Iako je moja majka ta koja traži, ne mogu a da ne smatram ovaj manevar odbojnim.

Nakon razgovora s mojim suprugom, on je ljubazno pristao, izrazivši spremnost da pomogne mojoj svekrvi. Međutim, kasnije sam obavijestio vlastitu majku da mi neće moći pružiti nikakvu pomoć.

Oglasi - Advertisement