Selma Bajrami, poznata bosanskohercegovačka pjevačica, jučer je zadržana na beogradskom aerodromu prije nego što je vraćena u domovinu. Kasnije se doznaje da je razlog ovog incidenta zabrana ulaska u Srbiju koja joj je izrečena nakon što je tijekom nastupa u Sarajevu napravila pokret rukom nalik na “dvoglavog orla”. Bajrami se nedavno pozabavila ovim pitanjem, iznoseći svoje mišljenje o zabrani ulaska u susjednu državu.

U nedavnom razvoju događaja, pjevačica je otišla na Instagram kako bi stupila u kontakt sa svojom predanom bazom obožavatelja. Brojni pojedinci obratili su joj se u vezi s određenom temom, a iako je dio iskazao svoju nepokolebljivu podršku, drugi su pokazali nedostatak ljubaznosti u svojim porukama.

Selma se odlučila suzdržati od bilo kakvih primjedbi ili razgovora o zabrani i vlastitim postupcima. Ipak, bilo je trenutaka kada je na pozdrave iz Srbije odgovorila riječima: “Pozdrav svim zdravorazumskim pojedincima u Srbiji. Da ne ulazimo u događaje koji su se dogodili, nego da se fokusiramo na moj profesionalni put. Ostajem pri svom uvjerenje da ima čestitijih pojedinaca nego zlonamjernih.

Na upit o mogućnosti ponovnog nastupa u Srbiji, unatoč zabrani, samouvjereno je izjavila da će iskoristiti svoju slobodu pjevanja gdje god poželi.

Selma je samouvjereno upitala: “Jesam li doista zabranjena? Ja ću svoj vokalni talent koristiti gdje god mi se prohtije. Nemojmo se zadržavati na ovom pitanju; umjesto toga, raspitaj se o mojim glazbenim nastojanjima.” Time je Selma zaključila svoju izjavu i prekinula snimanje.

Aleksandar Vulin, ravnatelj BIA-e, jučer je medijima izričito izjavio da je on osobno donio odluku o zabrani ulaska Selmi Bajrama.

Oglasi - Advertisement