Selena Gomez, talentirana američka glumica i pjevačica, nedavno je na Instagramu podijelila zadivljujuće fotografije na kojima nosi kupaći kostim, pokazujući upečatljivu usporedbu između njezinog prošlog i sadašnjeg izgleda.

U nostalgičnom trenutku, Gomez je objavila povratnu fotografiju sebe u kupaćem kostimu iz 2013., kada je imala 21 godinu, zajedno s reflektirajućim natpisom koji potvrđuje da više nikada neće sličiti toj slici.

Tijekom prošlogodišnjeg odmora u Meksiku, na drugoj fotografiji vidljiva je primjetna razlika u njenom fizičkom izgledu, koju je popratila sadržajnom porukom.

Svojim je riječima izrazila da iako priznaje svoje nesavršenosti, ponosi se svojom pravom osobom. Ponekad priznaje da na trenutak previdi prihvaćanje vlastitog identiteta.

Nakon što je dobila dijagnozu lupusa, Gomez je otkrila da se suočila s nemilosrdnim ispitivanjem i ruganjem u vezi s njezinom tjelesnom strukturom. U dobi od 24 godine prisjetila se trenutka kada je shvatila da njezino tijelo više ne nalikuje tijelu tinejdžerice dok se pripremala za fotografiranje.

Tijekom intervjua za Fast Company, izrazila je svoju nelagodu zbog nedostatka odgovarajuće veličine uzorka, rekavši: “Osjećala bih se nelagodno.” Također je dovela u pitanje izvedivost očekivanja da žensko tijelo ostane nepromijenjeno, primijetivši: “Nije li to nerealno?

Nakon dijagnoze, pjevačica je podvrgnuta transplantaciji bubrega i kemoterapiji, a oboje je dodatno utjecalo na njezinu fizičku dobrobit.

Oglasi - Advertisement