Nakon otkazivanja prijateljskih utakmica Al-Nassra u Kini, kineski navijači napravili su kaos upadom u hotel. U Kini je Cristiano Ronaldo u zadnje vrijeme privukao značajnu pažnju, jer je trebao sudjelovati u dvije prijateljske utakmice zajedno sa svojim timom, Al-Nassr. Ronaldo je po dolasku u Šangaj iskoristio priliku za razgovor s novinarima, otkrivši da zbog ozljede neće moći sudjelovati u utakmici.

Zbog Ronaldove odsutnosti utakmice su morale biti prekinute, što je izazvalo veliko razočaranje među navijačima koji su bili toliko izbezumljeni da su pribjegli nasilnom ulasku u hotel u kojem su bili smješteni nogometaši Al-Nassre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FootballJOE (@footballjoe)


Na raznim platformama društvenih medija pojavilo se mnoštvo videa koji bilježe napore brojnih agencija za provođenje zakona koje pokušavaju umiriti gorljive navijače. Ovi strastveni navijači strastveno su molili za prisutnost Ronalda, očajnički tražeći uspomene i fotografije umjesto da svjedoče izvedbi svog idola na terenu.
Važno je napomenuti da je pristup smještaju u kojem boravi Cristiano Ronaldo strogo zabranjen, no unatoč tome navijači su pribjegli korištenju fizičke sile kako bi ušli u hotel koji se nalazi u Šangaju. Na sreću, za sada nema značajnijih pojava i poremećaja.


Izražavajući duboku naklonost i prema svojoj domovini i prema svojoj trenutnoj lokaciji u Kini, govornik portugalskog izrazio je svoje istinsko obožavanje što je u prisutnosti navijača. Izrazio je želju da ih zabavlja i izvodi za njih, pozivajući ih da ne osjećaju tugu jer bi to također utjecalo na njegovo emocionalno stanje.

Što se tiče događaja koji se održava u Kini, zaista je nevjerojatno čuti da su pripremili 2000 transparenata i zastava u čast Ronalda na stadionima, samo da bi saznali da će ostati neiskorišteni zbog otkazivanja utakmica. Stadion je okićen njegovim dresovima, ali nažalost, stigle su razočaravajuće vijesti za sve navijače.

Oglasi - Advertisement