“Informacija” koja je nekoliko dana kružila društvenim mrežama navodi da je suprug Seke Aleksić sa dadiljom na svet doneo dete.

Kako je sama Seka Aleksić rekla, odmah je reagovala na ovakve izmišljotine i izašla da zaštiti svoju porodicu i supruga Veljka Piljikića.

Odnosno, jedan korisnik Tvitera podelio je status u kojem je napisao: “Ali Veljko Sekin je dadilji rodila bebu, koja je igrala porodičnu idilu”.

Šehar Aleksić je za lokalne medije objavila da je šokirana i razočarana bilo kim ko je mogao tako nešto da izmisli.

– Porodica je svetinja i sramota je svako ko dirne moj brak i muža. Neka se boje Boga oni koji izmišljaju ove priče – poručila je pevačica.

Živeli su u dvorcu u Staroj Pazovi

Inače, Seka Aleksić i Veljko Piljikić venčali su se 2010. godine. Njih dvoje su živeli idiličan bračni život u Staroj Pazovi, gde su izgradili svoj dom iz snova.

Drugim riječima, Sekhar je izgradio dom za sebe i svoju porodicu, daleko od gradske vreve. Mnogi ljudi kažu da njena kuća izgleda kao dvorac i da se nalazi usred polja.

Pevačica je izgradila svoj dom iz snova. U njenom dvorištu se nalaze i bazen, đakuzi i kokošinjac, koje je dobila na rođendanski poklon od supruga Veljka Piljikića.

Imali su dva sina, Jakova i Jovana, kojima su bili veoma verni.

Seka Aleksić i njen suprug nedavno su proslavili treći rođendan svog najmlađeg sina Jovana.

Oglasi - Advertisement