Seka Aleksić nailazila je na razne izazove, posebno od pojedinaca na društvenim mrežama. Uobičajeno je da usamljena poruka na popularnoj društvenoj mreži X potakne poplavu dezinformacija i prijevara.

S oštrim okom za detalje, Seka Aleksić nije gubila vrijeme da donese važnu odluku odmah nakon objave objave, kao što je prikazano u nastavku.

Uz zajedničku posvećenost očuvanju obiteljskih vrijednosti i snažnu odlučnost da zaokruži priču koja je utjecala na sve, neustrašivo je napravila hrabar korak naprijed, potpuno svjesna da su njoj i njezinom partneru dragi sinovi Jovan i Jakov, cijeneći svaki dragocjeni trenutak proveo s njima.

Seka je odlučno izrazila svoj stav, izjavivši: “Neću komentirati ovu temu! To je potpuna neistina! Oni koji imaju obitelj i bogobojaznu osobu nikada ne bi dali takav proglas”, naglasila je Seka.

Prethodno je Veljko javnosti predstavljan kao “Švicarac srpskog podrijetla”, a njihov očaravajući narativ često je uspoređivan s filmom “Tjelohranitelj” s Whitney Houston i Kevinom Costnerom u glavnim ulogama.

Seka u intervjuima često ističe svoju pobožnost i važnost opraštanja, ističući da je mnogo toga oprostila i da smatra da je opraštanje svojstveno ljudskoj prirodi, podržavajući tvrdnju da smo veliki samo kada praštamo.

Oglasi - Advertisement